SON DAKİKA

Haber Ekspress

MRY Oto Aksesuar Her Daim Önünüzü Aydınlatır

MRY Oto Aksesuar Her Daim Önünüzü Aydınlatır
Bu haber 11 Ağustos 2020 - 10:31 'de eklendi.

Otomotiv sektöründe yer alan MRY Oto Dizayn, müşterilerine birçok alanda hizmet sunuyor. Merkezi İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde bulunan MRY Oto Dizayn, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor

“SATIŞ VE PAZARLAMA ÜZERİNE HİZMETLERİMİZ VAR”

MRY Oto Aksesuar firma sahibi Sayın Tolga Düzgan “Oto sektöründe her türlü dalda varız desem yeridir. Oto kaporta, boya, mekanik, nakliye, servis, turizm… Şu an bu ofisimizde sunduğumuz hizmetler daha çok satış ve pazarlama üzerine. İnternet üzerinden bütün pazarlara ürünlerimizi yaydık ve satışını yapıyoruz.” Diye konuştu.

“HER TÜRLÜ MALZEME ELİMİZDE MEVCUT”

Sayın Tolga Düzgan “Ürün yelpazemizde oto sektöründe her türlü malzeme elimizde mevcut. Sadece motor kısmında yokuz. Onun dışında kaportasından tutun, elektriğine, ampülüne kadar herşey mevcut.” Diye ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa