SON DAKİKA

Haber Ekspress

MUHTAR ADAYINDAN ÖRNEK PROJE

MUHTAR ADAYINDAN ÖRNEK PROJE
Bu haber 29 Mart 2019 - 21:04 'de eklendi.

Gaziantep in Nizip İlçesindeki Mimar Sinan Mahalle muhtar adayı Ahmet Cengiz örnek projelerle seçmenin karşına çıkıyor.

“Mimar Sinan Mahallesini bir sile samimiyeti, bir kardeş yakınlığı, bir evlat sevgisi gibi yönetmeye talibim” sloganı ile yola çıkan Cengiz 1984 Yılında Nizip Mimar Sinan Mahallesinde doğmuş. Bu nedenle mahallesine karşı büyük bir sevgisi mevcut.

Ahmet Cengiz’in en önemli projesi ise muhtarlık çalışmasını ücretsiz yapma yanısıra maddi durumu olmayan yaşlılara yardımsever işadamlarından elde edeceği gelirle Hac ibatedini yerine getirmek isteyenlere yardım etmek. Bu talep eğer aşırı olursa bunu kura ile seçip hayırsever işadamının da hayır duasını alabilmesi için Hac’a giden kişi ile tanıştırmak.

Diğer projesi ise yine maddi durumu olmayan ve evinde internet olmayan öğrencilerin eğitimine yardımcı olmak için muhtarlık bünyesinde oluşturacağı “Ders Masasında” istedikleri zaman bilgisayarla ödev ve araştırmalarını yapabilmeleri.

Ahmet Cengiz samimi açıklamasını şöyle devam ettiriyor. “İlkemiz halka hizmet, hakka hizmettir” “Mahallemiz de gönül kardeşliği kurabilmektir.

Ahmet Cengiz in farklı projeleri ise “Hayra yönelik ne varsa Allah rızası için elinden geleni yapmak”

Umarım bu hem gençleri hemde yaşlıları düşünen Ahmet Cengiz bu projeleri gerçekleştirir. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olan şu günler de bu tür projeleri görmek içimizi ısıtıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa