SON DAKİKA

Haber Ekspress

Murat Boz, Deren Talu ile aşk yaşadığını yalanladı!

Murat Boz, Deren Talu ile aşk yaşadığını yalanladı!
Bu haber 05 Mart 2020 - 15:00 'de eklendi.

Adı son günlerde Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu ile anılan yakışıklı şarkıcı Murat Boz, alışveriş merkezinde sohbet ettiği muhabirlere ilişki iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

Yıllardır birlikte olduğu Aslı Enver ile ayrılan Murat Boz’un geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir doğum günü partisinde Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu ile yakınlaştığı öne sürüldü. Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen şarkıcı, aşk haberleri hakkında ilk kez konuştu.

“KONUŞTUK AMA İLİŞKİ YOK”

Yakın arkadaşları ile birlikte Cem Yılmaz’ın gösterisine gelen yakışıklı popçu, kendisini bekleyen muhabirlerle sohbet etti. Keyfi bir hayli yerinde olan Murat Boz, Deren Talu ile hakkında çıkan aşk dedikoduları için “Evet doğum gününde karşılaştık. Kendisi oradaydı ve konuştuk. Ama ilişki durumu yada başka bir durum tabii ki de yok” dedi.

ASLI ENVER’LE YOLLARINI AYIRDI

2017 yılında başlayan ilişkilerine sessiz sakin devam eden, ancak geçtiğimiz yılın Nisan ayında ayrılan Aslı Enver ve Murat Boz, birbirlerine ikinci şansı vermiş, Enver’in Boz’la evlilik şartıyla barıştığı söylenmişti. İkici defa da ilişkilerini yürütemeyen çift, 2019’un son aylarında yine yollarını ayırmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa