SON DAKİKA

Haber Ekspress

Müşteri Memnuniyeti ödülü Erboy Rent a Car’ın

İzmir Filo ve Araç Kiralama Hizmetlerinde ‘Müşteri Memnuniyeti’ ödülü Erboy Rent a Car’ın oldu…

Müşteri Memnuniyeti ödülü Erboy Rent a Car’ın
Bu haber 18 Kasım 2023 - 7:57 'de eklendi.

İzmir’de müşteri memnuniyeti ve uygun fiyatlarıyla ödüllü firma Erboy Rent a Car, yurt içi ve yurt dışında pazar payını, müşterilerinin güvenine sadık kalarak büyütmeye devam ediyor. Erboy Rent a Car Satış ve Pazarlama Müdürü Mert Çiloğlu, “Üstün kalitemizi korurken ve daha da iyi hale getirirken uygun fiyatlı seçeneklerimizi korumaya ve hem markamıza hem de paydaşlarımıza artı değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.

Havalimanlarında Güvenli Rent A Car Problemi

Havalimanı araç kiralama işinde güven ve hissiyatın paradan önce geldiğini belirten, Ege’de 1000 araç kapasitesiyle İzmir merkezli çalışan Erboy Rent a Car Yönetim Kurulu Başkanı Erdi Boyar, geçmişten bugüne gelen müşteri memnuniyeti ve izlenimlerini, araba kiralama sektöründe fiyattan çok daha önemli olanın ulaşılabilirlik ve güvenlik olduğuna dikkat çekti.

Erdi Boyar, “Bizler Erboycar olarak dil bilen personelimiz, kasko ve sigortalı güvenlik anlayışımız, üstün kalite ve her bütçeye uygun araçlarımız ve periyodik bakımlarımızla, müşterilerimiz için her güne aynı titizlikle başlamaktayız.” dedi.

Şirketin temellerinin 1994 yılında atıldığını bu süre içerisinde global pazarda da şirketin kendisine yer edindiğini belirten Erboy Rent A Car Satış ve Pazarlama Müdürü Mert Çiloğlu ise, Erboy Rent A Car’ın yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı, geniş araç filosu ve yaygın ofis ağı ile en üst düzeyde hizmet sunma misyonunu, yılların birikimi ve deneyimi ile birleştirerek sunmayı benimsediğini vurguluyor. Konuşmasına “21 yıllık deneyimimizle birlikte gelişen teknolojiye ayak uydurarak, müşterilerimize uluslararası standartlarda güvenilir ve konforlu bir araç kiralama deneyimi yaşatıyoruz. Uzun ve zorlu yolculuklarınız için her ihtiyacı karşılayabilecek geniş araç filomuzu titiz bakım ve güvenlik kontrollerinden geçirerek müşterilerimize sunmaktayız.” diye devam ederken, Yönetim Kurulu başkanı Erdi Boyar’ın da belirttiği gibi bir numaralı önceliklerinin müşterilerinin güvenliği ve konforu olduğunu bir defa daha vurguladı.

Tüm Sektöre Dijital Güven Çağrısı

Erboy Rent A Car Yönetim Kurulu başkanı Erdi Boyar, sadece kendi firması için değil sektörel anlamda da bir öncülüğü başlatmak için tüm sektöre, dil becerisi yüksek insan kaynağı sağlamasını, güvenlikli araçlar sunmasını ve müşterilere arabayı istediği yerde alıp istediği yerde bırakma seçeneğinin verilmesinin, bir bakıma turizm sektörüne hizmet ettiklerini düşündükleri zaman çok önemli olduğunu belirtiyor.

Turizm’in İlk Adımıyız

Sözlerine “Araç kiralama ve filo şirketleri farkında olmalıdır ki bizler kentimizde turizm sektörünün ilk adımıyız.” diye devam eden Erdi Boyar, “Kötü bir araç kiralama deneyimi ile tatiline başlayan bir misafir için tatili, ilk deneyiminin kötülüğünün gölgesi altında kalabilir. Şehirlerin atardamarları havalimanlarıdır. Şehrimize gelen yabancı misafirler ne kadar doğru ve düzgün hizmet alırsa, turizm elçisi olma yönünde bir o kadar da bizler katkı sağlamış olacağız.” diyerek verdikleri hizmetin sadece araç kiralama değil çok daha ötesinde anlamlar ifade ettiğini vurguluyor.

Çözümün Parçası Olmayı Tercih Ediyoruz

Satış ve Pazarlama Müdürü Mert Çiloğlu ise, müşteri memnuniyetini ön planda tutan ekiplerinin, kolay ulaşılabilirlik ilkesiyle en hızlı ve en kolay kiralama deneyimini sunmak için her an müşteri ve paydaşlarının yanında olmaya hazır ve şirketin bu ilkeleri takip etmek için organizasyonel işleyişlerini daha da geliştirmeye devam ettiğini söylüyor. “Güvenilirlik, şeffaflık ve dürüstlük ilkelerine bağlı kalarak, Avrupa standartlarında hizmet sunabilme yeteneğimiz, müşteri ve paydaşlarımıza güvenilir ve kaliteli bir kiralama deneyimi yaşatmak adına bize daha da fazla güç katıyor. Aynı zamanda internet sitemiz ve mobil uygulamamız vasıtasıyla da 7/24 ulaşılabilir olmamızı da daha destekliyoruz.” vurgusunu yapan Mert Çiloğlu, konuşmasının sonunda ise “bütün bunlara ek olarak, sürdürülebilirlik ve çevre bilinci, şirketimizin temel değerlerindendir. Araç filomuzu düzenli olarak kontrol ediyor, çevre dostu seçeneklere öncelik veriyoruz. Ayrıca, sosyal sorumluluk projelerine katılımımızla toplumumuza katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz.” diyerek, güncel sorunlarla ilgili ve bu sorunlarda çözümün bir parçası olmayı tercih ettiklerini vurguluyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa