SON DAKİKA

Haber Ekspress

MUTLU YILLAR TALHA

Engelliler Haftası kapsamında Büyükçekmece Engelliler Derneği (BUYENDER) tarafından organize edilen doğum günü kutlaması, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün desteğiyle gerçekleşti.

MUTLU YILLAR TALHA
Bu haber 11 Mayıs 2020 - 22:09 'de eklendi.

TALHA’NIN DOĞUM GÜNÜ PASTASI POLİSLERİMİZDEN

Engelli çocuğumuz Talha’nın doğum gününü kutlama organizasyonunu gerçekleştiren BUYENDER’e, Büyükçekmece ilçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz da destek verdi. Apartmana girip doğum günü pastasını bizzat yakan polis ekiplerine, dernek üyeleri eşlik etti. Sosyal mesafenin korunduğu doğum günü kutlaması Talha Korkmaz ve ailesini çok mutlu etti.

TEBRİK EDİYORUZ

Haber Ekspress ailesi olarak bu anlamlı etkinliği organize eden BUYENDER yönetimini ve destek veren Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini tebrik ediyoruz. Bu vesileyle Talha kardeşimizin doğum gününü kutluyor, BUYENDER yönetimine ve Büyükçekmece İlçe Emniyet Teşkilatına başarılar diliyoruz.

Haber Ekspress – Özel Haber 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa