SON DAKİKA

Haber Ekspress

Müziğin Prensi İrsel Çivit Yolculuğuna Devam Ediyor

Müziğin Prensi İrsel Çivit Yolculuğuna Devam Ediyor
Bu haber 25 Mayıs 2020 - 17:11 'de eklendi.

Pek çok filme müzikleriyle tat katan başarılı müziysen İrsel Çivit müzik yolculuğuna başarılı bir şekilde devam ediyor.

Sanatçı onlarca sinema filminin, müzikalin ve tiyatronun müziklendirilmesinde supervizor, birçok albümde söz yazarlığı, bestecilik, aranjörlük ve müzik direktörlüğü yaptı, batı ve doğu müziklerini birleştirerek modern dansçılar ile senfonik ve yerel enstrümanları biraraya getirip sahnelediği çalışmaları İtalya, Almanya, Polonya, Fransa ve Danimarka gibi bir çok Avrupa ülkesinde etnik müzik festivallerinde sahnelendi ve bir çok ödül aldı. Konya Kültür A.Ş. için hazırlanan Kenan Işık’ın seslendirdiği “Mevlana” adlı müzikal projenin librotto’larını yazan ve konserlerinde setar çalarak Farsça vokallerinde bulunan Irsel Çivit, uzun yıllardır 80’ler ve 90’lar konsepti ile Türkiye’nin hemen her yerinde özellikle üniversiteler, performans mekanları ve festivallerde sahne almaya devam ederek müzik yolculuğuna devam ediyor.

Pek çok filme de besteleriyle hayat veren başarılı müzisyen Çivit yapmış olduğu eserleri ile daha uzun yıllar adından söz ettireceğine benziyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa