SON DAKİKA

Haber Ekspress

Necmettin Yıldırım Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

TRT İstanbul Radyosu’nun Türk sanat müziği ses sanatçısı Necmettin Yıldırım, Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Necmettin Yıldırım Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti
Bu haber 18 Ağustos 2020 - 10:57 'de eklendi.

Bir dönem Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu’nda da görev yapan TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Necmettin Yıldırım, Covid-19 nedeniyle entübe olarak yoğun bakımda tedavi görüyordu. Yıldırım, bu sabah hayatını kaybetti.

Necmettin Yıldırım kimdir?

9 Mart 1960 yılında Malatya’nın Darende İlçesi’nin Günpınar köyünde dünyaya gelen Necemettin Yıldırım, Adana Yapı-Sanat Enstitüsü İnşaat ve Sıhhi Tesisat Bölümü’nden mezun oldu. Müzik öğrenimine, 1977’de İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü’nde başladı. 1979’da kısa bir süre İstanbul Devlet Operası’nda korist olarak görev yaptı. Aynı yıl, sınavlarını kazanarak girdiği Devlet Korosu’ndan 1986’da TRT İstanbul Radyosu’na naklen geçti. Çok sayıda Türk Musikisi sesli yayınında solist ve korist olarak görev aldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa