SON DAKİKA

Haber Ekspress

NEMF’den “KOZA”

NEMF’den “KOZA”
Bu haber 06 Mayıs 2021 - 15:04 'de eklendi.

NEMF’den “KOZA”

KOZA’dan çıkan Nemf albümü daha önceki çalışmasında olduğu gibi yine OnAir Sahne etiketiyle yayımlandı. Albüm synth pop, alternative, indie, techno türlerinden renkler taşıyor.

İlk EP’si 1997 ile başlayan müzik yolculuğunda orijinal tarzıyla farklı bir kitleyi yakalayan Nemf, yeni albümü “Koza”da daha etkin ve etkileyici bir sunum gerçekleştirmiş. 7 şarkıdan oluşan albüm Türkçe ağırlıklı olsa da albümde Feeling Electric Trees isimli bir İngilizce şarkı ve Spit it Again isimli bir de enstrümantal kayıt bulunuyor.

Hâlen eğitimini devlet konservatuvarında devam eden genç müzisyenin müzik hep içinde varmış. Sonrasını kendisi şöyle anlatıyor: “Müzik hayatımda hep vardı, nota bilmesemde şarkı, söz yazmaya çalışırdım; hayatımdaki bunalım anlarından o şekilde kaçardım. Müziğe teorik açıdan (bana göre) daha erken başlayabilirdim. 4-5 yaşlarında piyano çalmak istediğimi söylememe rağmen ciddiye alınmamıştım ki bu Türkiye şartlarında anlayabildiğim bir durum. Fakat sonradan annemin yöneldiğim alanı fark etmesi ve bana yol çizmemde sonsuz manevi desteğiyle, güzel sanatlar müzik bölümünü sıfır nota bilgisiyle kazandım. Hayatımın dönüm noktalarından biri oldu bu ve müziği orada öğrenmeye başladım.”

Nemf, şarkılarında yaşadığı hikayelerden esinlenen müzisyenlerden değil; o daha çok hislerini müziğe çevirmeye çalışıyor. Bunu zamanla daha da iyi yapacağına olan inancı onun hiç durmayan üretkenliğinin ve hep daha iyiyi isteyen sanatçı duruşunun bir karşılığı.

Yetenekli müzisyen, şarkılarının vokalini ev ortamında ve kendi imkanları dahilinde kaydediyor, kendisi mix yapıyor ve son haline getirmeye çalışıyor. Aldığı müzik eğitimindeki bilgi ve deneyimini hayal ettiği müziği ile birleştirmeyi başaran bir müzisyen Nemf.

NEMF’in Koza albümünü dijital platformlardan ve OnAir Sahne YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

NEMF “KOZA”

Spotify I Apple Music I Fizy I YouTube Music

NEMF
Instagram

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa