SON DAKİKA

Haber Ekspress

NENE HATUN CAMİİ BAŞTAN SONA YENİLENDİ

NENE HATUN CAMİİ BAŞTAN SONA YENİLENDİ
Bu haber 06 Mart 2019 - 12:47 'de eklendi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün temelini Türkoba halkıyla beraber attığı Nene Hatun Camii, Çayırlar bölgesinde ikamet eden vatandaşlar için inşa edilmişti.

Yapımı tamamlanan ve ibadete açılan cami sayesinde vatandaşlar uzak mesafelere gitmek zorunda kalmadan ibadet edebiliyor. Cayırlar bölgesinde ibadethane ihtiyacını karşılayan camide çok sayıda yeni çalışma gerçekleştirildi.

Caminin içerisine taziye evi inşa edildi

Türkobalı vatandaşların Başkan Akgün’den cami isteği sonrasında yapılan Nene Hatun Camii’nde son olarak, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından taziye evi inşa edildi. Bölgede ikamet eden vatandaşların istekleri doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalarda taziye evi içerisinde; boya çalışmaları, alçı çalışmaları, elektrik, doğalgaz ve temiz su hattı çekildi. Ayrıca taziye evinin içerisine mutfak yapıldı ve cami zemini baştan sona yenilenerek seramikle kaplandı. Gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde Türkobalı vatandaşlar taziye evi hizmetinden yararlanabilecek.

Çatıda yalıtım çalışmaları gerçekleştirildi

Özellikle kış aylarında yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçebilmek adına çalışmalar yapan ekipler, caminin çatısını baştan sona yeniliyor. Binanın rutubet almaması için çift kat izolasyon malzemesi uygulanarak yalıtım çalışması yapıldı.

Başkan Akgün çalışmaları yakından takip ediyor

Ekibi tarafından Nene Hatun Camii’nde gerçekleştirilen taziye evi ve çatı işlerini yakından takip eden Akgün, her fırsatta Türkobalı vatandaşlarla sohbet ederek vatandaşların istek ve önerilerine kulak veriyor. Başkan Akgün ve ekibi 2019 yılında da Türkoba Mahallesi ve Büyükçekmece genelinde çok sayıda yeni proje ve çalışmaya imza atmaya devam edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa