SON DAKİKA

Haber Ekspress

Neslihan Karayılan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi!

Neslihan Karayılan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi!
Bu haber 06 Eylül 2023 - 22:37 'de eklendi.

Özel Görüşme: Sosyolog, Yazar, Tv Programcısı ve İzmir Alaçatı Lions Kulübü Başkanı Neslihan Karayılan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi!

Sosyolog, Yazar, Tv Programcısı ve İzmir Alaçatı Lions Kulübü Başkanı Neslihan Karayılan, CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

 Gündemde Neler Vardı?

Bu önemli görüşmede İzmir ve İzmir’deki yerel medya, yerel seçimler, İzmir’e ve ülkemize katma değeri olacak projeler gibi birçok faydalı konu ele alındı.
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yerel medyayı her zaman çok önemsediğini ve desteklediğini ifade etti. Bu desteği her zaman dile getirdiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, İzmir’de yapılacak olan CHP İzmir Kurultayına geldiğinde Neslihan Karayılan’ım sunumu ile bir çok farklı platformun bir arada olacağı ortak bir yayın içinde katılmaya çalışacağını ifade etti.

Fikir Alışverişi: Sosyolog, Yazar, Tv Programcısı ve İzmir Alaçatı Lions Kulübü Başkanı Neslihan Karayılan ve CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu İzmir ve Türkiye için önemli projeler üzerine fikir alışverişinde bulundu.

İşbirliği ve Gelecek:
Bu görüşme, İzmir için yapılacak bir çok projenin ilk adımı olabilir.

Yazar Neslihan Karayılan içinde Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun da hikayesinin yer aldığı Kırk Hayat Kırk Hikaye adlı kitabı Sn Kılıçdaroğlu’na hediye etti.

Sosyolog, Yazar, Tv Programcısı ve İzmir Alaçatı Lions Kulübü Başkanı Neslihan Karayılan, CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik ve daha bir çok ismi de ziyaret ederek Ankara programını tamamlamış oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa