SON DAKİKA

Haber Ekspress

NMSM 11 Mart Cuma günü vizyona girecek

NMSM 11 Mart Cuma günü vizyona girecek
Bu haber 04 Mart 2022 - 22:09 'de eklendi.

İlk Seans: NMSM 60’ar dakikalık korku ve gerilim temalı üçleme filmiyle Türkiye’de bir ilke imza attı. 14 gün vizyonda kalacak ve sinema sektörüne yeni bir yön verecek İlk Seans: NMSM’nin biletleri 4 Mart’ta (bugün) ön satışı açıldı. Korkularıyla yüzleşmek için şimdiden bilet almak isteyen sinemaseverler, bu ilgiyle de 60 dakikalık film versiyonuna da sıcak baktığını gösterdi.

İlk Seans :NMSM

Üçleme serisinin ilk filmi olan İlk Seans: NMSM’nin adı fobilerin baş harfinden oluşuyor. Niktofobi; Karanlıktan korkma / Mizofobi; Kirlilikten korkma / Skiofobi; Gölgelerden korkma / Musofobi; Fareden korkma.

11 Mart Cuma günü sinemaseverlerle buluşacak “İlk Seans: NMSM” sadece 14 gün vizyonda kalacak.

Yapımcılığını Hann Yapım’ın yönetmenliğini ise Gökhan Murat Toktamışoğlu’nun üstlendiği korku üçlemesinin ilki ‘İlk Seans: NMSM’nin fragmanı kısa bir sürede 1 milyon kişi tarafından izlenildi.

Künye

Yapım: Hann Yapım

Yapımcı: İlkem Şahin

Hikaye: Onur Aşa

Senarist ve yönetmen: Gökhan Murat Toktamışoğlu

Proje Tasarım: Onur Aşa

Genel Kordinatör: Murat Çiçek

Bilgi için
Cosa Basın ve Halkla İlişkiler
Aygün Aydın / 05325595270

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa