SON DAKİKA

Haber Ekspress

NURİYE HAGİ ATAK: ALDIĞIMIZ ÖDÜLLER HEDEFİMİZDİR, BAŞARIMIZDIR

NURİYE HAGİ ATAK: ALDIĞIMIZ ÖDÜLLER HEDEFİMİZDİR, BAŞARIMIZDIR
Bu haber 13 Ocak 2021 - 0:02 'de eklendi.

Epilady Kişisel Bakım Salonu, Nuriye Hagi Atak tarafından kurulmuş olup 06.12.2015 tarihinden itibaren Sultanbeyli İstanbul’da hizmet vermeye başlamıştır.

NURİYE HAGİ ATAK kimdir?

01.06.1982 tarihinde Kars Digor’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini Kars’ta tamamladıktan sonra lise yıllarında ailesiyle İstanbul’un Sultanbeyli ilçesine yerleşti. Eğitimine İstanbul’da devam eden Nuriye Hagi Atak, çeşitli kurumsal ve global şirketlerde çalışmış, ayrıca iş hayatının yanı sıra eğitimine de devam etmiştir. Yeterli birikim ve tecrübeyi edindikten sonra içerisinde bulunduğu erkek egemen toplumun üstesinden gelerek 06.12.2015 tarihinde İstanbul Sultanbeyli’de ‘Epilady Kişisel Bakım Salonu’nu açarak hem yaşadığı bölgede insanlara kaliteli hizmet vermiş hem de bir kadının isterse neler başarabileceğini kanıtlamak adına, global güzellik sektörü arasında yerini almıştır. Nuriye hanımın başarısının yanında oluşturduğu profesyonel ekiple birlikte gücüne güç katarak oluşturmuş olduğu bu kurum, zaman zaman mali gelirleri bir yana koyup iyilik adına yapılabilecek her olguyu meydana getirmiştir. Salonunda engelli vatandaşlara ve şehit ailelerine ücretsiz hizmet vererek gönüllere taht kurmayı başarmış genç girişimci bir iş kadınıdır.

Epilady kişisel bakım salonu olarak, kurum kültürününün temelini oluşturan ilgi, nezaket, samimiyet, doğruluk, dürüstlük ve kalite ilkesinden ayrılmadan danışanlarına hizmet vermektedir. Uygulamalarımı kişiye özel, müşteri memnuniyeti odaklı uzman kişiler tarafından yapılmaktadır. Hizmet alanında yeterli bilgi ve tecrübeye sahip uzman kadrosuyla yaptığı her işlem ve uygulama öncesinde danışanlarına ilgi vermektedir. Danışanlarına işlem öncesinde olduğu gibi, işlem sonrasında da gerekli olan tüm bilgi ve desteği sağlamaktadır. Yapılan uygulamalar hakkında danışanlarına yine uzman çalışma arkadaşları ile gerekli bilgi ve önerileri detaylı bir şekilde anlatarak bilgilendirmektedir. Nuriye Hagi Atak hedef ve hizmetlerini “Epilady kurumumuzun açıldığı tarihten itibaren en önemli odak noktalarından biri hijyendir. Herşeyden önce danışanlarımızın sağlığı bizim için en önemli kriter olmuştur. Epilady Kişisel Bakım Salonu sahip olduğu değerler ile sadece hizmet sunduğu ilçede değil il dışı ve yurt dışına da hizmet vermekte olup, bu bağlamda alanında tek ve rakipsiz bir kurumdur. Gerek yerel basın gerek bağlı bulunduğumuz ilçe sağlık müdürlüğü tarafından resmî olarak tescillenmiş olup bunun yanı sıra farklı alanlarda ödüller alarak hem bulunduğu lokasyonda hem de basında takdir gören bir kurum haline gelmiştir. Epilady Kişisel Bakım Salonu son bir yılda Aldığı ödüller Subeso Sultanbeyli esnaf odası, Gelin Damat Dergisi (Yılın En İyi Kişisel Bakım Salonu Ödülü), Altın Zirve Ödülleri (İstanbul’un En Başarılı Kişisel Bakım Salonu) dahil olmak üzere bir çok ödül almıştır. Başarısı ile bulunduğu lokasyonun gözdesi haline gelmiştir.
Epilady kişisel bakım salonumuzda aynı zamanda farkındalık yaratarak engelli vatandaşlarıma ücretiz hizmet verilmektedir. Epilady Kişisel Bakım Salonu olarak siz değerli danışanlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek adına 500 m² salonumuzla ve genişleyen Epilady ailesi özveriyle sizlere hizmet vermek bizim için gururdur.” şeklinde anlatmıştır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa