SON DAKİKA

Haber Ekspress

Okan Boyar ve Alper Şen’den yeni çekiliş müjdesi

Kendi adına yaptığı TV programıyla oldukça başarılı olan ünlü fenomen Okan Boyar ve reklamcı Alper Şen, kısa zamanda birçok ödüle ve başarıya imza attılar…

Okan Boyar ve Alper Şen’den yeni çekiliş müjdesi
Bu haber 10 Ağustos 2023 - 16:12 'de eklendi.

Uzun süredir birlikte çalıştığı ünlü isimlerle başarıya kısa sürede ulaşan ikili, son dönemlerde yaptıkları sosyal medya çekilişleri ile adlarından bir hayli söz ettirdiler.

Okan Boyar ve Alper Şen en basit anlatımıyla Instagram’da yaptıkları çekilişe katılmak için önceden belirledikleri gönderiye yorum yapma, gönderiyi beğenme, gönderiye iki kişiyi etiketleme gibi kriterlere uyan Instagram hesapları arasından belirlenen kişilerden ücretsiz olarak bir ürün veya hizmet hediye ediyorlar.

Bu tarz çekilişlerin pek yakında tekrar yapacaklarının sinyalini veren Okan Boyar ve Alper Şen: “Ekranları başında ve sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edip izlemekte olan tüm dostlarımız sevenlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa