SON DAKİKA

Haber Ekspress

ÖLÜMLE BURUN BURUNA!

Okulların tadilat işlerini üstlenen İBB, Beylikdüzü Bizimkent İlkokulu öğrencilerini ölümle burun buruna getirdi.

ÖLÜMLE BURUN BURUNA!
Bu haber 19 Eylül 2018 - 8:37 'de eklendi.

CHP BEYLİKDÜZÜ GENÇLİK KOLLARI PAYLAŞTI

CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları tarafından Twitter’da paylaşılan video, izleyenleri şok etti. Öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin giriş – çıkış yaptığı kapının tam üstündeki çatıda onlarca ton ağırlığındaki kiremit dolu on altı adet palet adeta ölüme davetiye çıkarıyor.

(CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın)

İBB ÜSTLENMİŞTİ

Okulların tadilat işleri dört yıldır Beylikdüzü Belediyesi tarafından yapılmaktaydı. Bu yıl okulların tadilat işlerinin ilçe belediyeleri tarafından yapılmasını engelleyen İBB, devraldığı tadilat işlerini okullar açılmış olmasına rağmen tamamlayamadı.

OLASI BİR FACİANIN SORUMLUSU KİM YA DA KİMLER OLACAK?

Tonlarca ağırlıktaki kiremit dolu paletlerin kaymasıyla meydana gelebilecek facianın sorumlusu kim ya da kimler olacak? İhaleyi alan şirketin sahipleri mi, yoksa İBB Başkanı ile yetkililer mi? Peki bu korkunç görüntüyü görmeyen ya da görmezden gelen okul müdürüne ne demeli?

KAZA GELİYORUM DEDİ VE GELDİ

CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın ve arkadaşlarının ısrarla dikkat çektiği ve sosyal medyada paylaştığı bu tehlike dolu görüntüler maalesef kazayla sonuçlandı. Kiremit dolu paletlerden çatıdan düşen olmadı çok şükür ama bahçede bulunan paletlerin üstünden bir öğrenci feci şekilde düşerek yaralandı.

SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI

Video görüntülerine isyan eden Beylikdüzü sakinleri, İBB’ye yüklendi. “Madem zamanında tadilatları bitiremeyecektiniz, neden başladınız ve neden ilçe belediyesinin yapmasını engellediniz?” şeklinde paylaşımda bulundular.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa