SON DAKİKA

Haber Ekspress

“ÖNCELİK ÇOCUKLAR” DEDİ

“ÖNCELİK ÇOCUKLAR” DEDİ
Bu haber 27 Mayıs 2022 - 11:12 'de eklendi.

“Öncelik çocuklar” dedi

En önemli sorunu çözdü

Uzun zamandır ilçe gündemini meşgul eden Çanakça Okulu’nda çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Düzgün bir temeli bile olmadan yapılan okulun yıkımının ardından yeniden inşaat çalışmaları başladı. Özellikle Çanakça’nın çocuklarının çok kapsamlı bir okula sahip olacaklarını belirten Belediye Başkanı Mesut Üner, inşaat alanında önemli açıklamalarda bulundu.

Temeli olmayan bina

depremde ne hale gelir

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’e inşaat alanında Çatalca Kaymakamı Turan Ermiş, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Arslan, Çanakça Mahallesi Muhtarı Recai Uslu eşlik etti. Çatalca’nın en büyük mahallelerinden biri olan Çanakça’ya yeni yapılacak okulla alakalı açıklamalarda bulunan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner “Gece gündüz üzerinde çalıştığımız bir okul burası. Çocuklara biz geleceğimiz olarak bakıyoruz. İnşaat alanında bulunuyoruz, ve görüyoruz ki bu binada hiç temel yok. Burası 12 derslikli olarak çizildi, sonrasında Çanakça’nın nüfusunu göz önüne alarak 24 derslik olarak değiştirildi” dedi.

Eğitimi, siyasete alet edenler oldu

Açıklamalarına devam eden Üner “Plan tadilatı noktasında süreç biraz uzadı. Bu mahallemizde çok güzel bir sosyal tesis yaptık. Bizi tesiste gören vatandaşlar haklı olarak bizlere okulu soruyorlardı. Biz çalışmalarımızı yaparken ve okul için mücadele ederken bazı kötü niyetli insanlar, eğitim işini siyasete alet etmek için çaba gösterdiler. Sonrasında okul inşaatımız başladı. Bu okulun maliyeti 70 Milyon TL. Bu demek oluyor ki Çatalca, standartın çok üzerinde bir okula sahip oluyor. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Çatalca’ya yaptığımız yatırımlar belli. Okulumuzun inşaatında bizlere destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 1 sene içinde okulumuz bitecek ve yavrularımız yeni okullarında eğitim görecekler.

Okul değil bir şaheser olacak

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in ardından söz alan Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ise “Gündemimizin çok büyük bir bölümünü bu okula ayırdık. Çünkü vatandaştan okulla alakalı olarak çok büyük bir talep vardı. Burada sürekli vatandaşlarımızla bir araya geldik. İşin sonunda öyle bir proje çıktı ki ben daha önce hiç böyle bir proje görmedim. Başkanımız da bahsetti, burası okul değil adeta bir şaheser olacak. Gelecek nesillere aktaracağımız bir gurur tablosunu yarattıkları için başta bizleri sabırla bekleyen Çanakça Halkı’na ve bu zor süreçte sorumluluk alan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa