SON DAKİKA

Haber Ekspress

ORDULU KADINLAR ‘ALİ KILIÇ İLE YOLA DEVAM’ DEDİ

ORDULU KADINLAR ‘ALİ KILIÇ İLE YOLA DEVAM’ DEDİ
Bu haber 11 Mart 2019 - 12:33 'de eklendi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Pazar mesaisinde Ordulu kadınlarla bir araya geldi. Kılıç’ı coşkulu bir kalabalığın karşıladığı buluşmada Ordulu kadınlar bir dönem daha Ali Kılıç ile yola devam edeceklerini açıkladı.

Ordu İli Akkuş İlçesi Boğmalık Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen, tüm Ordulu ve Akkuşlu kadınları buluşturan etkinlikte Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a yoğun ilgi vardı. Etkinlikte konuşan Başkan Ali Kılıç; “Maltepe’de 5 yıllık görev süremizde kadının sosyal yaşama daha çok katılması, ekonomik özgürlüğüne kavuşması için önemli çalışmalar yaptık. 13 tane kreş açtık. Kreşlerimize çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet eden kadınlar, iş hayatına daha kolay atılıyor, sosyal yaşama daha çok katılıyor. Bir de Kadın Girişimcilik Mutfağı projemizi hayata geçirdik. Burada yüzlerce kadına kurs ve sertifika verdik. Kendi iş yerlerini açmalarına, ekonomik anlamda daha özgür bireyler olmalarına katkı sunduk” dedi.

KILIÇLA BİR DÖNEM DAHA

Kılıç, 5 yıldaki hizmetleriyle Maltepe’yi Türkiye’nin en iyi 10’uncu, İstanbul’un en iyi 4’üncü ilçesi yaptıklarını vurguladı. “Bu başarımızı siz değerli Maltepeli kadınlara borçluyum. Çünkü bir şeye kadın eli değiyorsa orası güzelleşir. Bir 5 yıl daha siz değerli Ordulu hemşehrilerimizden destek istiyorum. Bir 5 yıl daha dayatan değil danışan bir anlayışla, kimseyi ötekileştirmeyen halka dokunan, projelerimizi devam ettirmek için, Biraz Yunus Emre’nin biraz Hacı Bektaş Veli’nin, Hz. Mevlana’nın Anadolu hümanizmiyle herkesi kucaklayan anlayışla Maltepe’yi yönetmek için bir dönem daha yetki veriyor musunuz?” diye soran Kılıç’a alkışlarla destek veren kadınlar hep bir ağızdan “Yetki veriyoruz. Seninleyiz Ali Başkan” dedi.

SAMSUNLULARDAN 100. YIL BULUŞMASI

Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen “1919’dan 2019’a 19 Mayıs 1919 ruhuyla 100. Yıl Buluşması”na katıldı. Başkan Ali Kılıç’ın yanı sıra, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve Anadolu Yakası’ndaki CHP’li belediye başkan adaylarının da hazır bulunduğu buluşmada CHP’lilere yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Daha sonra  Maltepe’de faaliyet gösteren Amasya Yeşilözü Köyü Derneği’nin Genel Kurulu’na katılarak, dernek yönetimine ve üyelerine başarılar dileyen Kılıç, genel kurulda yoğun ilgiyle ve alkışlarla karşılandı. Dernek ziyaretlerine Maltepe Çerkes Derneği ve Maltepe Bitlisliler Derneği ile devam eden Kılıç, projelerini anlattı. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa