SON DAKİKA

Haber Ekspress

Organizasyona kadın eli değdi

Organizasyona kadın eli değdi
Bu haber 17 Mart 2021 - 23:27 'de eklendi.

aşköprülü kadın girişimci Nurşen Kaya, finans sektöründeki 14 yıllık çalışma hayatının ardından, organizasyon alanında faaliyet göstermeye başladı…

İlk etapta eşinin işletmeciliğini yaptığı salonlarda düğün, davet, toplantı ve etkinliklerin organizasyon süreçlerini yöneten Kaya, Türkiye’nin her noktasında operasyon yönetecek kapasiteye erişti.

Genel müdürlüğünü yaptığı Wedding Palace & Organizasyon Center’ın İstanbul’da bulunan 4 şubesinde düğün, davet, toplantı ve etkinliklere yer tahsisi sağlandığını bildiren Kaya, ayrıca organizasyon hizmeti verdiklerini de söyledi. Sektöre kaliteli adım atmasıyla kısa sürede ivme yakaladığını belirten Kaya şunları söyledi: “Eşim salonların işletmeciliğini yapıyordu, ağırlıkta yer tahsisi konusunda destek sağlanıyordu. Organizasyon firmasının içeriğinin iyi ya da kötü olması etkinlik sayısını da doğal olarak etkiliyordu. Ben de destek sağlamak amacıyla ilk etapta küçük adımlarla organizasyon alanını yönetmeye başladım. Elde ettiğimiz başarıyla salonlara olan talep de iki katına çıktı, rağbet gösterilmeye başlandı. Böylece 2017 yılında finans sektöründeki 14 yıllık çalışma faaliyetlerimi sonlandırarak organizasyon yönetiminin başına geçtim. Daha sonra gelen talepler üzerine kendi salonlarımızın yansıra organizasyonları dışarı açtık. İstanbul içi ya da şehir dışı fark etmeksizin düğün, nişan, kına, açılış, lansman, toplantı, büyük piknikler, konserler, ödül geceleri gibi her alanda organizasyon hizmeti verebilecek kapasiteye eriştik. Altın Kanat Ödül Töreninin organizasyon sürecini yönettik. Kısa sürede en iyi etkinlik yapan firmalar alanında 3 ödül aldık. “Orta ve üst segmente hitap ettiklerini ifade eden Kaya, faaliyetleriyle ilgili şu bilgileri paylaştı: “Firmamızın bünyesinde 300, 400, 600 ve bin 500kişilik olmak üzere dört salon bulunuyor. Işık, ses, müzik hizmeti, şovlar, süsleme, yemek ve ikramlar kendi bünyemizde gerçekleşiyor. Otellerin zemin katta olması davetlileri etkinlikten koparıyor, salonlarımızın 3 tanesinin üstü açılır tavana sahip. Bu da talebi olumlu olarak etkiliyor. Korona virüs salgınında etkinlik ertelemelerinden salonlarının üstü açılır olması sebebiyle en son etkilenen firmalar arasında yer aldık. Haziran ayında normalleşme sürecine başlarsak yılsonuna kadar en az 250 etkinlik gerçekleştirme hedefimiz bulunuyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa