SON DAKİKA

Haber Ekspress

ÖZKAN: ATATÜRK, İDEALLERİYLE 83 YILDIR ARAMIZDA

ÖZKAN: ATATÜRK, İDEALLERİYLE 83 YILDIR ARAMIZDA
Bu haber 10 Kasım 2021 - 21:41 'de eklendi.

Esencan Hastanesi 10 Kasım’da yine farkını ortaya koydu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için anma etkinliği düzenlendi. Hastanede Atatürk köşesi oluşturuldu. Saat 09.05 1 dakikalık saygı duruşunda bulunan Esencan Hastanesi Genel Müdürü Öğretim Üyesi Opr. Dr. Atakan Özkan ve hastane çalışanları hastalarıyla birlikte Atatürk’ü andılar.

Özkan , ‘ Atatürk’ün hedefleri genç nesillerde şekil bulacaktır’

Atatürk büstüne karanfillerin bırakıldığı ve programda Atatürk’ün resimlerden oluşan köşe oldukça ilgi çekerken, anma etkinliğinde kısa bir konuşma yapan, Hastanesi Genel Müdürü Öğretim Üyesi Opr. Dr. Atakan Özkan, ‘10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk”ün aramızdan bedenen ayrılışının 83. Yıl dönümü. Evet bedenen bir ayrılış bu. Zira O, idealleriyle, düşünceleriyle ve bize kazandırdıkları ile 83 yıldır aramızda. Ve nice yıllar aramızda olmaya devam edecek.

Kıymetli meslektaşlarım; Atatürk”ü anlamak, O”nun çizdiği çağdaşlık yolunda ilerlemek, geleceğin Türkiye”sini ortaya çıkarmak ve genç nesillere O”nu ve ideallerini aktarmaktır. O”nun çizgisinden sapmadan, sürekli gelişen ve yenilenen bir Türkiye ortaya çıkarmak için O”nun ilkelerini kavratmamız bir gerekliliktir. Bu ilkeler doğrultusunda hareket eden, vatansever, dürüst, çalışkan ve hedefleri olan nesiller sizlerin ellerinde şekil bulacaktır.’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa