SON DAKİKA

Haber Ekspress

Pau Duqqan’ı çoşturdu

Pau Duqqan’ı çoşturdu
Bu haber 21 Kasım 2021 - 21:17 'de eklendi.

İş insanı Gökhan Reis’in işletmeciliğini yaptığı, son yılların en gözde eğlence mekanları arasına kısa sürede giren Duqqan ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor.

Son dönemin parlayan yıldızlarından biri olan Pau geçtiğimiz akşam Duqqan’da sahne aldı. Pau 20 kişilik orkestrası ile Pau sahnede kaldığı süre içerisinde kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz dakikalar yaşatırken, orkestrasının tamamen beyaz giymesi dikkatlerden kaçmadı. Pau programı sonrasında yaptığı açıklamada “Bu nezih mekanda sahne almaktan büyük mutluluk duydum. Misafirlerimizle gerçekten çok keyifli dakikalar geçirdik” dedi.

Duqqan Cafe-Restaurant işletmecisi Gökhan Reis ise Pau konseri sonrasında yaptığı açıklamada “Kısa sürede mekanımızı İstanbul’un en gözde eğlence mekanlarından biri haline getirdik. İlerleyen günlerde mekanımızı daha da genişleterek bizleri her gece yalnız bırakmayan misafirlerimize daha güzel saatler yaşatmak için çalışmalarımıza başladık” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa