SON DAKİKA

Haber Ekspress

PEKİ ya NEYDİ ”BABA” Olmak?

PEKİ ya NEYDİ ”BABA” Olmak?
Bu haber 20 Haziran 2021 - 16:35 'de eklendi.
Neslihan Karayılan

Peki ya, neydi Baba olmak?
Sonradan öğrenilen ve hayat boyu süren bir eğitim süreci. Belki de Tanrı’ ya yaklaşabildiğimiz deneyim olan annelikten çok daha farklı bir süreç.

Aslında bütün babalar, iyi baba olmaya çalışırlar. Görgüleri, bilgileri ve ellerinden gelen kadar, öğrendikleri sevgi diliyle.

Yeterli olup olmadığı tartışılır elbette. Sanırım ben kendi adıma yargılamadan destek babalığını onaylıyorum.

Yıllar önce Orhan Pamuk bir röportajında, “kızımın kahkahasının kölesiyim” demişti. Ve ben de ekliyorum, “çocuklar kendi özgürlüklerini teslim alana kadar ebeveynlerinin özgürlüklerini ödünç alırlar.”

Peki ya neydi Baba olmak?

Baba vardır, sadece ismi baba. Bir gölgeden ibaret. Baba vardır, evladıyla beraber yürür hayatın patikalarında; değişmeyi, dönüşmeyi bilir, su gibi akışkan, yüreği arz kadar geniştir.

Geçip giden herşey gibi bir Babalar Günü daha geçip gitti. Yüreği uçsuz bucaksız bir derya misali, Babaların geçip gitmemesi dileğiyle…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa