SON DAKİKA

Haber Ekspress

Piyano Eğitmeni ve Sanat Yönetmeni Nilüfer Güzel’den Bayram Mesajı

Piyano Eğitmeni ve Sanat Yönetmeni Nilüfer Güzel’den Bayram Mesajı
Bu haber 31 Temmuz 2020 - 14:25 'de eklendi.

Umut Uçar- Başarılı çalışmaları ile adından sıklıkla söz ettiren genç piyano eğitmeni ve sanat yönetmeni Nilüfer Güzel Kurban Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı. Güzel mesajında;

Acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir bayram geldi.
Bayramlar berekettir, umuttur, ve özleyenlerin kavuşmasıdır. Corona virüsü nedeniyle bayramlaşamadığımız eski bayramlar değil eski insanlar da  yok  sanırım, Çocukluğumun bayramlarını aramıyor değilim. Arıyorum, hem de özlemle, hasretle…
Elinizden geldiğince bayramı büyüklerinizle yaşayın çünkü onların hayatınızdan çıkması ile oluşan boşluğu dolduramazsınız.Bizden sonra geleceklere ne kadar değerlerimizi aktarırsak o kadar  iyi demektir.Bu güzellikler farkındalıklar unutulmadan yaşatılmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerimle
Dostlukla, sevgiyle acıların yaşanmadığı bir bayram olması dileklerimle..
Sevdiklerinizle, ailenizle birlikte sağlıklı, bereketli bir bayram yaşamanızı dilerim.Kurban bayramı bizlere mutluluk huzur umut ve barış aydınlık yarınlar getirsin.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa