SON DAKİKA

Haber Ekspress

Prof.Dr. Orhan Kural Rusya’nın nabzını tuttu.

Prof.Dr. Orhan Kural Rusya’nın nabzını tuttu.
Bu haber 18 Ağustos 2020 - 16:40 'de eklendi.

Gezi kitabı yazarı, Yüksek Mühendis, Gezgin ve Aktivist Prof.Dr. Orhan Kural Rusya’nın bir şehri olan BRYANSK şehrinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Benzersiz bir kişi olan Prf.Dr.Orhan Kural  13 Ağustos’ta Bryansk’ı ziyaret etti. 69 yaşında olan Türk Gezgin Orhan Kural 193 ülke gezmeyi başaran bir aktivist. Koronavirüs kısıtlamalarının kaldırılmasından sonra  Rusya’nın  BRYANSK şehrine ziyaret gerçekleştirdi.

 

Kural’ın bugün dediği gibi okulda seyahat ile ilgilenmeye başladı. Gençken Dublin ve İstanbul’u tek başına ziyaret etti.

Şimdi dünya çapında bir Türk turistin maceraları 17 bin hayran tarafından izleniyor. Sayısız kitabında onları büyüleyici bir şekilde anlatıyor.

Orhan Kural bir bilim doktoru, Türk üniversitelerinden birinde ders veriyor. yargılamalardan korkmadığını söylüyor. Yalnızca ikinci el kıyafet giyer. Otellerde yaşamayı sevmez, restoranlara gitmeyi sevmez ve günde üç saat uyumaktadır.

Rusya’da yapmakta olduğu gezintide Tolstoy parkını ve Lenin anıtı’da beğenen Kural misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür etti.

Kural hediyelerini ve kitaplarını da takdim etmeyi ihmal etmedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa