SON DAKİKA

Haber Ekspress

Ramazan Başakşehir’de bir başka güzel

Ramazan Başakşehir’de bir başka güzel
Bu haber 08 Mayıs 2019 - 11:08 'de eklendi.

Onbir ayın sultanı Ramazan, İstanbul’un yeni merkezi Başakşehir’de bir başka güzel yaşanıyor. Kayaşehir ve Bahçeşehir’deki etkinlik alanlarıyla Ramazan’ın sevincini ve bereketini tüm ilçeye taşıyan Başakşehir Belediyesi, sıcak yemek uygulamasıyla her gün yüzlerce hanede gönül sofraları da kuruyor.

Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir etkinliğe katılan vatandaşlar, iftardan sonra çocuklara, teravih namazından sonra ise yetişkinlere yönelik düzenlenen programlara büyük ilgi gösteriyor. Başakşehir Kent Meydanı ve Bahçeşehir Hayatpark’ta eş zamanlı gerçekleştirilen programlar sayesinde Ramazan ayı Başakşehir’de bir başka güzel yaşanıyor. 

Ramazan etkinlikleri Kayaşehir ve Bahçeşehir’de 

Başakşehir Belediyesi, “11 Ayın Sultanı” Ramazan-ı Şerif’te iftar yemekleri, yardımlar ve eğlence programlarıyla yine vatandaşın gönlünde taht kurdu. Ramazan eğlenceleri kapsamında Mehteran Takımı, Karagöz-Hacivat, kukla, şişme maskotlar ve palyaço gösterilerinin yanı sıra sürpriz etkinlikler de vatandaşlara keyifli Ramazan akşamları yaşatıyor. 

Özhan ve Özer Başakşehirlilerle buluştu 

İlk gün Teravih namazı sonrası Başakşehir Kent Meydanı’nı dolduran Başakşehirliler unutulmaz bir akşam yaşadı. Fatih Camii İmam-Hatibi Hafız Bünyamin Topçuoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Sunuculuğunu Selehattin Kocaarslan’ın yaptığı programda sahne alan Türk Sanat Musikisinin duayen ismi Ahmet Özhan, sevilen şarkılarını Başakşehirliler için seslendirdi. Sanatçıya şarkılarında vatandaşlar da eşlik etti. Sami Özer’in konseriyle renklenen Bahçeşehir Hayatpark’taki Ramazan eğlenceleri de görülmeye değerdi. İlgiyle takip edilen programlar, havai fişek gösterileriyle sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa