SON DAKİKA

Haber Ekspress

Resül Dinçer’den “Düz Dara”

Resül Dinçer’den “Düz Dara”
Bu haber 23 Ocak 2021 - 14:59 'de eklendi.

27 Aralık 1986 yılında doğdu. Karabük Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müziğe başlamadan önce şiirler yazan yorumcu 2004 yılında müziğe başladı. İlk konserini  Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde verdi.  2008 yılında Grup Melankolik ve 2009 yılında Grup Yankılı Düşler gruplarında yer aldı. 2011 yılında Brtv’de müziğin ritmi adlı programda Uğur Duman ile 6 bölüm birlikte yapımcılık ve sunuculuk yaptı . Resül Dinçer, sözü ve müziği kendisine, aranjeleri Mustafa Arapoğlu’na ait olan “Düz Dara” adlı Pop Rock Tarzında ilk  Ep çalışmasını, Fono Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yayımladı.

Ep’nin ilk  videosu “Duman” adlı şarkıya Kocaeli- Gebze Darıca Limanında , Göksel Tuzun yönetmenliğinde çekildi.

Ep’de  yer alan şarkılar:

Duman isimli şarkısında  yaşadığı aşkı kitlesel olarak tekilden genele izlediği bir yolla, yaşamın içindeki pandemi sürecine de değinen yorumcu insanların yaşadığı korkularına ve kayıpların ortak olarak bu eseriyle çok güzel bir şekilde ifade ediyor.

Düz Dara  şarkısında, hayatı ve hayatın zorluklarını, insanların yaşadığı acıları genel bir perspektifle dile getiriyor.

Tepetaklak şarkısında, söz verilmiş ve yarım bir hikayeye dönmüş bireysel bir aşkın nasıl tepetaklak olduğunu,

Bir Yalnızlık Şarkısında, yılların çabuk geçmesine gem vurarak hem hayallerin hem bir aşk özlemini kendi tarzıyla ifade ediyor…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa