SON DAKİKA

Haber Ekspress

Sahaların Kazananı Özdemir Polat

Türkiye’de bir ilk olan ve sistem değişikliği içeren seçimlerde son viraj alınırken, siyasetin yeni isim ve simaları sonuçlar beklenmeden kazananları oldular. Sahalarda en çok görülen ve halkın gönlüne taht kurmayı başaran isimlerin başında Özdemir Polat geliyor.

Sahaların Kazananı Özdemir Polat
Bu haber 22 Haziran 2018 - 14:52 'de eklendi.

İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda Türkiye’nin bugününü ve yarınını değerlendirirken, özgür iradenin sandığa yansıması konusunu sıklıkla vurguladı. 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan önemli bir seçim olduğunun altını çizen Polat, seçimlerde özgür iradenin sandığa yansımasını dilediğini söyledi.

SOKAKTAN OLUMLU YANIT GELİYOR

Yaklaşık 59 Milyon vatandaşın oy kullanacağı seçimlerde partiler ve Milletvekili adayları sahalara inerek proje ve vaatlerini vatandaşlara anlatarak oy istedi. Bu süreçte en dikkat çekici parti, Genel Başkanlığını Meral Akşener’in yaptığı İYİ Parti olurken, İYİ Parti içindeki en dikkat çekici adaylardan birisi ise hiç şüphesiz İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat oldu. Listesinde 7.sırada olan Polat, 7/24 esasına dayanan çalışma programıyla sahanın her köşesinde var olmayı başardı. Partisinin ilçeleri tarafından da takdirle karşılanan bu çalışmalar sayesinde Polat, halkın tüm kesimleri ile buluştu.

‘TÜRKİYE’NİN REÇETESİ’

Seçim bölgesi olan 3.Bölge’de neredeyse gitmediği yer, çalmadığı kapı, sıkmadığı el bırakmayan Özdemir Polat, gerek esnaf ziyaretlerinde gerekse partililerle yaptığı toplantılarda sık sık İYİ Parti’nin Türkiye için bir umut olduğunu belirtti.  16 yıllık AK Parti iktidarının artık yorulduğunu ve insanları yorduğunu yineleyen Polat, İYİ Parti programının Türkiye’nin reçetesi olduğunu söyledi.

SORUNLARI VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Ziyaretleri sırasında vatandaşlar ve bölge esnafı ile de dertleşen Polat, “Kiminle konuşsanız yönetimden ve yöneticilerden şikâyetleri var. Bir dokunsanız bin ah işitiyorsunuz. Ekonomi başta olmak üzere diğer tüm alanlarda çıkmaza sürüklenmiş durumdayız. 24 Haziran’da bu durumu değiştireceğiz. Mutlu ve yüzleri gülen vatandaşlar göreceğiz” dedi.

KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ

Çalışmaları kapsamında vatandaşlara küçük jestler yapmayı da ihmal etmeyen İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, önce Büyükçekmece sahilde ardından Avcılar yürüyüş yolu üzerinde kadın seçmenlere karanfil hediye etti. Diğer milletvekili adayların da katıldığı etkinliklerde renkli görüntüler yaşanırken, kadınların Özdemir Polat’a hitaben, “Sizleri mecliste görmek istiyoruz. Türkiye’nin sizin gibilere ihtiyacı var” sözleri gözlerden kaçmadı.  Polat’a Avcılar yürüyüş yolunda eşlik edenler ise İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayları Hayati Arkaz, Meltem Ünal Erzen ve ilçe yöneticileri oldu.

DERNEKLER VE STK’LAR UNUTULMADI

Öte yandan demokrasinin en önemli unsurları olan Sivil Toplum Kuruluşları’na da oldukça önem veren Özdemir Polat, 3.Bölge’de faaliyet gösteren Kars-Ardahan-Iğdır dernekleri başta olmak üzere çok sayıda dernek ve STK ile bir araya gelerek İYİ Parti’nin Türkiye için hazırladığı seçim programını anlattı. Kendisi de Karslı olan Polat’a bilhassa hemşerilerinden yoğun destek geldi.

TÜRKİYE BİR GEMİDİR, BATARSA HEPİMİZ BATARIZ

Polat’ın ziyaret ettiği dernekler arasında Ehlibeyt Âlimleri Derneği (EHLA-DER)’de vardı.EHLA-DER Genel Başkan Yardımcısı Musa Güneş, Genel sekreter Yusuf Tazegün, Yönetim Kurulu üyesi ve Körfez Muhammediye cami imamı Orhan Öz ve Yönetim Kurulu Üyesi Yaver Daşdan’ın da katıldığı toplantıda ülke meseleleri farklı açılardan ele alındı. Ülkenin bir gemi misali değerlendirilmesi gerektiğini dile getiren Âlimler, “Gemi batarsa herkes batar, bunun için toplumun her kesimi vatanın geleceğine dair sorumluluk almalı ve gerektiğinde söz söylemelidir” dediler.

ÂLİMLER ÇOK DUYARLI..!

Polat, “Ben derneklere ve STK’lara ayrı bir önem veriyorum. Özellikle kamu yararı gözeten tüm dernek ve STK’lar bizim başımızın tacıdır. EHLADER’de dini anlamda Ehlibeyt inancını doğru bir biçimde yayılması adına önemli bir görev yapmaktadır. Burada görev yapan tüm hocalarımızdan Allah binlerce kez razı olsun. Ben kendilerinden oy istemeye değil öncelikle tanışmaya ve devamında da hayır dualarını almaya geldim. Ancak, sizlerin memleket meselelerine bu kadar duyarlı olmanız beni ziyatesiyle memnun etti” dedi

‘TEK DİLEĞİM ÖZGÜR İRADENİN SANDIĞA YANSIMASI’

Gittiği ilçelerde halkın sorunlarını dinleyen ve esnafla bir araya gelen Polat, son olarak ziyaret ettiği Bağcılar’da da diğer ilçelerde olduğu gibi coşku ile karşılandı. Önce Bağcılar İlçe Başkanlığını ziyaret eden Özdemir Polat, daha sonrasında Bağcılar Meydan’da kurulan İYİ Parti seçim standını ziyaret ederek stant görevlilerine kolaylıklar diledi. Burada yaptığı konuşmasında, 24 Haziran seçimleri için son viraja girildiğini dile getiren Polat, seçim süreci boyunca çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti. Sonrasında Bağcılar esnafı ile buluşan Polat, programı sonunda yaptığı açıklamasında, “Bizler şimdiye kadar yaptığımız tüm çalışmalarımızda kendimizi ve parti programımızı anlatarak İYİ Parti’nin mecliste olması gerektiğini söyledik. Artık bundan sonrası halkımızdadır.  Halkımız 24 Haziran Pazar günü sandık başına gidecek ve oylarını kullanacak. Tek dileğim özgür iradenin sandığa yansımasıdır. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa