SON DAKİKA

Haber Ekspress

Samyeli Engelsiz Yaşam 800 çocuğa bayramlık dağıttı

Samyeli Engelsiz Yaşam 800 çocuğa bayramlık dağıttı
Bu haber 27 Mayıs 2019 - 10:21 'de eklendi.

Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği ve Şafak Vakfi Platformu özel çocuklar ve aileleri için bayram şenliği düzenledi. 2000 kişinin katıldığı etkinlikte 800 çocuğa Bayram hediyesi dağıtıldı. Programa Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Mal Müdüresi Mucize Çetinkaya, Milli Eğitim Şube Müdürü Yunus Akdemir, Özel Özel Eğitim Kurumları Dernek Başkanı Yunus Kılıç, Yener Doğruer, Engin Demir Esenyurt’ta birçok okul müdürü ve öğretmen katılım sağladı.
Etkinlikte konuşan Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir: “ Her yıl geleneksel şölenler düzenliyoruz lakin bu sene 800 çocuk ile hediyeleşmenin mutluluğu tarif edilemez. Bu yol da asla yalnız değiliz. İsimsiz kahramanlarla dolu kocaman bir ekibin hayalleri ve umutları var yanımızda . Bazen sadece inanmak yetiyor başarı ise sonra kendiliğinden geliyor. Bizim bu gün ki başarımız gülümseyen çocukların yüzü… Bundan sonra devam edeceğimiz bu yol daha çok uzun ve inanıyoruz ki daha kucaklayacağımız binlerce çocuğumuz var. Rabbim bu yolda bizi muvaffak eylesin.” diye konuştu.
Konuşmasında bir diğer konuya değinen Bahattin Demir”Her yıl 50’ye yakın öğrenciye eğitim bursu veriyoruz. Eğitim işi ekip işidir. Dolayısıyla öğretmenlere ve velilerimize de büyük sorumluklar düşüyor. Sizler en başta ahlaklı erdemli çocuklar yetiştiriniz aksi takdirde bencil bir doktor, din sömürücüsü bir imam, rüşvet yiyen bir hukukçu ya da menfaatleri için yalan söyleyen siyasetçiler yığınına döner güzel ülkemiz. “dedi

Demir, Esenyurt Kaymakamı’na, Belediye Başkanı’na ve İlçe Milli Eğitim’e programa katılım ve katkılarından dolayı teşekkür etti.
Gönüllüler çocuklara hediyelerini ve hikaye kitaplarını bir bir dağıttı. Çocukların doyasıya eğlendiği program toplu iftar yemeğinin ardından sona erdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa