SON DAKİKA

Haber Ekspress

SANAT İLE NİLÜFERLERİN BULUŞTUĞU ADRES NİLÜFER BOFSAD SANAT CAFE VE RESTAURANT

SANAT İLE NİLÜFERLERİN BULUŞTUĞU ADRES NİLÜFER BOFSAD SANAT CAFE VE RESTAURANT
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 10:30 'de eklendi.

2019 yılından bu yana gıda sektöründe yer alan Bofsad Sanat Cafe ve Restaurant, müşterilerine doğayla iç içe vakit geçirebileceği ve dinlenebileceği bir ortamda hizmet sunuyor. Bolu’nun Merkez’inde yer alan Bofsad Sanat Cafe ve Restaurant, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

“MİSAFİRLERİMİZE HER TÜRLÜ HİZMETİ VERMEKTEYİZ”

Bofsad Sanat Cafe ve Restaurant işletme sahibi Sayın Mustafa Özcan “Misafirlerimizin temiz hava almak üzere kullandığı, burada hemen hemen her çeşit sosyal faaliyetlerde yapılmakta olup, misafirlerimize her türlü hizmeti vermekteyiz.’’ Diye konuştu.

“SİZ KONUKLARIMIZI BEKLİYORUZ ”

Sayın Mustafa Özcan “Gönül rahatlığıyla aileleriyle, çoluk çocuklarıyla, yaşlılarıyla gelinebilecek, nefes alınabilecek güzel bir ortamdır.’’ İfadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa