SON DAKİKA

Haber Ekspress

SANCAKTEPE VE ÇEKMEKÖY’DE CHP’DE ÖNEMLİ GELİŞMELER YAŞANIYOR

SANCAKTEPE VE ÇEKMEKÖY’DE CHP’DE ÖNEMLİ GELİŞMELER YAŞANIYOR
Bu haber 12 Mart 2019 - 15:42 'de eklendi.

 “Halkın Adamı” lakaplı ANAP’lı Belediye Başkanı Ekşioğlu Sancaktepe ve Çekmeköy’de CHP’ye tam destek sundu Anavatan partisinden iki dönem Alemdağ Belediye Başkanı seçilerek “Halkın adamı” lakabını kazanan Bahattin Ekşioğlu, 4 Mart Pazartesi günü Sancaktepe ilçesi TRYP BY WYNDHAM Otelinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı ikili görüşmede Cumhuriyet Halk Partisi adayları için sevenleri ve kendisini destekleyenleri ile birlikte CHP için çalışacaklarını beyan etti. 

Başkan Bahattin Ekşioğlu 6 Mart Çarşamba günü de CHP Çekmeköy Belediye Başkan adayı Seyfettin Yıldırım’ı ziyaret ederek, Kılıçdaroğu  ile yaptığı görüşmeler doğrultusunda Çekmeköy’de de CHP için sevenleri ile birlikte çalışmalara başladıklarını söyledi. 

Alper Yeğin’den de CHP Adayı Özgen Nama’ya tam destek Rize doğumlu Sivaslı İş Adamı Ekrem Ekşi, Sancaktepe’den CHP aday adayı olan İş Adamı Alper Yegin’i ofisinde ziyaret ederek; CHP’den aday olarak gösterilen Özgen Nama’yı arkadaşları ile birlikte destekleyeceklerini beyan edip, Demokrasi caddesinde sağlı sollu olan Alper Yeğin’e ait işmerkezleri arasında astığı pankartın altında Ekrem Ekşi ile birlikte fotoğraf çektirerek kamu oyu ile paylaştı.  

30 yıldır Sancaktepe’de yatırımlarda bulunan Ekrem Ekşi, Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu ile de görüşüp, Sancaktepe ilçesi ve İstanbul’da iktidar olmak için yapacakları çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundular.  


Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa