SON DAKİKA

Haber Ekspress

Sarp Kaya hız kesmeden üretmeye devam ediyor

Sarp Kaya hız kesmeden üretmeye devam ediyor
Bu haber 07 Ağustos 2020 - 21:50 'de eklendi.

Sarp Kaya, sözü ve müziği kendisine ait olan yeni şarkısı “Ne Var Ne Yok?”u Avrupa Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarlarda müzikseverlerle buluşturdu.

Konservatuvar yıllarında çeşitli konserler ve sahnelerde bulunan ve bir yandan da kendi üretimini sürdürmeye devam eden Sarp Kaya, 2018 yılında “Soğutma Kahveni” isimli şarkısı, 2019 yılında “Metafor”isimli maxi single çalşmasında yer alan ‘’Kır Dök’’ ve ‘’Çiçeği Burnunda’’, 2020 yılında ise “Dünya Gözüyle” isimli çalışmaları ile dinleyicileriyle buluştu. 2020 Mayıs ayında ise “Tek Yüreğiz” isimli şarkısını yayınlanan Sarp Kaya’nın, uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı “Ne Var Ne Yok?”un düzenlemesi ise Alperen Uğurlu’ya ait.

Kendine has tarzı ile önümüzdeki dönemlerde adından sıklıkla bahsettirecek olan genç sanatçı, yazdığı besteleri hakkında; ‘her şarkının sizdeki yeri farkı oluyor, sizin üretiminiz, sizin duygularınız, sizin notalarınız, umarım çok sever kaplerinizde hissedersiniz’ diyerek duygularını dile getirdi.

Tarzıyla ve sempatik tavırlarıyla genç kızların gönlünü fethetmeye hazırlanan Sarp Kaya’nın klibinin yönetmen koltuğunda ise Safa Gülsoy oturuyor.

Sarp Kaya ”Ne Var Yok?’’ Avrupa Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında, klibi ise MuzikPlay YouTube kanalında yayında!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa