SON DAKİKA

Haber Ekspress

SELEFİN İZİNDE HALEF!

Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Öztürk: Daha önce CHP’nin kapasının önünden geçmediği halde kendisini CHP’den Beylikdüzü Belediye Başkanı seçtirten Ekrem İmamoğlu’nun yolunda giden Mehmet Murat Çalık hata üstüne hata yapmaya devam ediyor!

SELEFİN İZİNDE HALEF!
Bu haber 27 Mayıs 2020 - 12:45 'de eklendi.

Yoğun kar yağışından dolayı çatısı çöktü bahanesiyle dönemin Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından kapatılan Beylik Pazarı, iddialara göre ranta kurban edilecekti. Gazeteci Erol Öztürk ile Hasan Basri Akın’ın şikayeti üzerine harekete geçen Milli Emlak İl Müdürlüğü, arsaya tedbir koydurmuş, eli kolu bağlanan müteahhit belediye başkanı İmamoğlu, arsaya çivi bile çakamamıştı…

APAR TOPAR MECLİSE GETİRİLDİ

Çatısı yıllar önce yıkılan eski Beylik Pazarı arsası için apar topar meclisi toplayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a tepki gösteren Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Erol Öztürk, “Murat Çalık tıpkı selefi Ekrem İmamoğlu gibi yangından mal kaçırmaya, arsayı ranta çevirmeye çalışıyor” dedi ve çok önemli açıklamalarda bulundu.

“İMAMOĞLU, KROŞE YEMİŞ BOKSÖRE DÖNMÜŞTÜ”

Beylik Pazarı’nın çatısının yıllar önce kardan dolayı değil, ranttan dolayı yıkıldığını iddia eden Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı gazeteci Erol Öztürk, gazetemize şu açıklamayı yaptı: 

Yıllar önce, yağan yoğun kar neticesinde tavanı branda olan birkaç halı saha ile bir buz pistinin çatısı çökmüştü. Ertesi gün sabah erken saatlerde, taş gibi sağlam olan Beylik Pazarı’nın çatısının da çöktüğü haberini almış ve çok şaşırmıştım. Mecliste konuyu gündeme getiren dönemin Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çatının yeniden inşasının zaman alacağını, bunun için bütçede pay olmadığını söylemiş ve Beylik Pazarı’nın, bugünkü Çarşamba Pazarı’na taşınması gerektiğini ifade etmişti. Bunun üzerine söz alan dönemin AK Parti’li Meclis Üyesi Seyithan İzsiz, “Sayın Başkan, size de müteahhitsiniz, ben de. Çatıyı yeniden yapmak sorun olmaz. Ben kendi cebimden çatıyı yapmayı ve en geç 45 gün içinde tamamlayıp Beylikdüzü halkına hediye etmeyi taahhüt ediyorum” demişti. Bu sözler karşısında sert bir kroşe yemiş boksöre dönen İmamoğlu lafı eveleyip gevelemişti…

“HASAN ABİ, EKREM, ARSAYA GÖZÜ DİKTİ!”

Meclis toplantısı sona erer ermez dışarı çıkıp (bölgemizin diplomasız avukatı) Hasan Basri Akın’ı arayarak; “Hasan abi, yeşil alan işgalcisi CHP’li müteahhit belediye başkanı Ekrem İmamoğlu Beylik Pazarı arsasına gözü dikti. Derhal bir şeyler yapmalıyız” demiştim. Bunun üzerine Hasan abi bir dilekçe yazarak Milli Emlak’ı arsaya sahip çıkmaya davet etmiş, Milli Emlak da arsaya tedbir koydurmuştu.

“ŞENOCAK’IN NE YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI ANLAMADIM!”

Bizim sayemizde arsayı ranta çeviremeyen ve elinde patlayan İmamoğlu’nun ardından şimdi de halefi Mehmet Murat Çalık gaza bastı! Bu iki ismi anlıyorum da… AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak bu olayın neresinde, onu bir türlü çözemiyorum! Çok uzun yıllar sonra AK Parti’nin İstanbul’u kaybetmesinde bana göre başrolü oynayan Sayın Şenocak’ın Beylikdüzü’nü hiç tanımadığı ve tanımak istemediği de ortadadır. Beylik Pazarı arsası ile ilgili İmamoğlu ve Çalık’tan yana tavır aldığını gözlemlediğim Şenocak, hemşericilik mi yapıyor? Buradan kendisine sesleniyorum; hemşericilikse ben de Trabzonluyum. Benle istişare yapsın. Kendisine o arsanın 35 yıllık geçmişini anlatayım ve kendisine rağmen o arsaya çivi bile çakılamayacağını izah edeyim!

“AK PARTİ’Lİ MECLİS ÜYELERİ DİRENİYOR”

Arsayla ilgili yapılan meclis toplantısını izledim ve AK Parti’li meclis üyelerinin verdiği mücadeleyi takdirle karşıladım. Kot kesitinden ve ticaret alanlarından bahsettiklerinde, şehir plancısı Çalık’ın renkten renge girdiğine tanıklık ettim. En önemlisi de; AK Parti’li Meclis Üyesi Mimar Nurullah Akan’ın “Milli Emlak ile mahkeme var, ne bu aceleniz” diye soru sormasına Çalık’ın verdiği, “Arsayı Milli Emlak mı satsın, onu mu istiyorsun” cevabı oldu! Sanki Milli Emlak, Yunan Milli Emlak’ı! Zihniyetleri bu!

“SAYIN ÇALIK, KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ!”

Haber Ekspress aracılığı ile Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Mehmet Murat Çalık’ı son kez uyarıyorum. Sayın Çalık, görevini yap. Seni bulunduğun makama Ekrem İmamoğlu getirdi diye onun emir eri olma! Çünkü onu da bulunduğu makama birileri getirdi! Sen; Beylikdüzü’ne hizmet etmek için çaba sarf et. Rantiyeci, yeşil alan işgalcisi ve ağaç katliamcısı müteahhit Ekrem İmamoğlu’ndan sana fayda değil, zarar gelir. Bu dediğimi unutma! Belediye binası yapmak istiyorsan, örneğin Beylicium AVM’den başla!

“DİLEYEN, DİLEDİĞİ KANALDA KARŞIMA ÇIKABİLİR”

Vatan Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı, Gazeteci Erol Öztürk sözlerini şöyle noktaladı:

Bu fırsatı bana verediği için Haber Ekspress gazetesi ailesine teşekkür ederim. “Belediye Binası yapımına bile karşı geliyorlar” şeklinde yalan yanlış paylaşımda bulunurlarsa, kendi istedikleri TV kanalında karşılarına çıkmaya hazırım.

Haber Ekspress – Özel Haber

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa