SON DAKİKA

Haber Ekspress

SEPETÇİ YOLU ÜZERİ KOLAYLIK ÇİFTLİĞİ KURBANIN TEK ADRESİ

SEPETÇİ YOLU ÜZERİ KOLAYLIK ÇİFTLİĞİ KURBANIN TEK ADRESİ
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 13:29 'de eklendi.

Uzun yıllardır ailecek hayvancılık sektöründe yer alan Kolaylık Çiftliği, müşterilerine hijyenik ve helal kesim olarak, kurbanlık hizmetleri sunuyor. Merkezi İzmit’in Sepetçi köyünde yer alan Kolaylık Çiftliği, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

“KOLAYLIK ÇİFTLİĞİNE GELMEDEN KİMSE KURBAN KARARI VERMESİN!”

Kolaylık Çiftliği firma işletmecisi Sayın Bayram Kolaylık “Hisse almak istiyorsa, bir kişi 7 kişiyi bir araya getiremediyse, gelecek Kolaylık Çiftliği’ne hayvanını görecek, kilosunu, saatini vereceğiz, kişi randevu saatinde gelecek, kurbanını poşetlenmiş şekilde teslim alacak.” Diye konuştu.

“YEMİMİZİ TAMAMEN KENDİMİZ ÜRETİYORUZ!”

Sayın Bayram Kolaylık “Biz tamamen gördüğünüz gibi kendi ürettiğimiz yemle yoncamız, arpamız, buğdayımız, yulafımız, mısırımız tamamen kendimizde mevcuttur. Hayvanlarımız tamamen doğaldır, kalitelidir, lezzetlidir, görmeden karar vermeyin.” İfadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa