SON DAKİKA

Haber Ekspress

SERDAL MUMCU YALANA BAŞVURDU

CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Vekili Serdal Mumcu, geçen ay yönettiği meclis toplantısında AK Parti Sözcüsü Tahir Abuş’a cevap hakkını kullandırmamış ve mikrofonunun kesilmesi talimatını vermişti. Bunun üzerine AK Parti grubu meclisi terk etmişti. Konuyla ilgili bugünkü meclis toplantısında konuşma yapan Mumcu’nun yalan beyanları, Abuş’u daha da sinirlendirdi

SERDAL MUMCU YALANA BAŞVURDU
Bu haber 01 Mart 2021 - 17:26 'de eklendi.

MUMCU TEPKİ ÇEKMİŞTİ 

Şubat ayı meclis toplantısına başkanlık yapan Serdal Mumcu, 2’inci toplantıda AK Parti Grup Sözcüsü Tahir Abuş’un mikrofonunun sesinin kısılması talimatını vermiş, bunun üzerine AK Parti’li meclis üyeleri toplantıyı terk etmişlerdi. Mumcu’nun bu tutumu, taraflı tarafsız her kesimden tepki görmüştü.

TEPKİLERİ YALANLA ÖRTBAS ETMEYE KALKTI

Bugün gerçekleşen meclis toplantısında da konu gündeme gelince, Mumcu cevap hakkını kullanmak için kürsüye geldi. Zabıt tutanaklarını göstererek konuşan Mumcu, meclis üyelerinin kaçar defa söz aldığını açıklarken, Abuş’un tam 38 defa söz aldığını söyledi. Mumcu’nun bu sözleri, “Tepkileri yalanla örtbas etmeye çalışıyor” şeklinde değerlendirildi.

ABUŞ’TAN MUMCU’YA: YALAN KONUŞUYORSUN 

Mumcu’yu yalancılıkla suçlayan Abuş; “O zabıtların nasıl yazıldığını hepimiz biliyoruz. Yalan konuşuyorsun. ‘Söz istiyorum’ dediğimde zabıtlara sanki konuşma yapmışım gibi işleniyor. 38 defa konuşma yaptığımı ispat etsene” diyerek tepki gösterdi.

MUMCU’NUN MATEMATİĞİ… 

Konu hakkında görüşlerini aldığımız AK Parti’liler Mumcu’nun matematiğinin çok zayıf olduğunu iddia ederek, “Grup Sözcümüz (Tahir Abuş) 38 defa söz almış. Her söz aldığında ortalama 3 dakika konuşma yapmış olsa yaklaşık 2 saate denk gelir. Toplantı ne kadar sürdü acaba” dediler.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa