SON DAKİKA

Haber Ekspress

Serkan Candaş yazdı… Vaka Sayılarında Kim Doğruyu Söylüyormuş!

Serkan Candaş yazdı… Vaka Sayılarında Kim Doğruyu Söylüyormuş!
Bu haber 27 Kasım 2020 - 11:19 'de eklendi.

Ben ve benim gibi düşünenler “Açıklanan vaka sayıları doğru değil, halka yalan söylüyorlar” dedikçe hain ilan edildik, hakarete uğradık, “Devlet yalan söylemez” dediler. Eee şimdi kim haklı çıktı, kim doğru söylüyormuş!

Şimdi neden doğruya yakın rakamlar vermeye başladılar onu da söyleyeyim! DSÖ olgu sayısına göre aşı dağıtacaklarını söyledi ve bu yüzden doğruya yakın rakamları telaffuz etme gereği duydular.

Bugüne kadar, “Halkı kandırmayın, doğruları söyleyin ki insanlar gevşemesin, ona göre önlemini alsın” dedik hain ilan edildik!..

Bize, doğruları söyleyenlere inanmayan arkadaşlar, olaya partizanca bakmayı bırakın, gerçekleri söyleyenlere hakaret etmeyi bırakın. Doğruları söylemek, yanlışları eleştirmek vatan hainliği değil, tam tersi VATANSEVERLİLİKTİR!

Sağlık Bakanı bizim doğruluğumuzu onayladı, eee bundan sonra ne diyeceksiniz, mesela bir özür dileyecek misiniz? Gerçi sizin özür dileme gibi bir huyunuz yok!

TTB haklı mıymış?

Muhalefet haklı mıymış?

Ben haklı mıymışım?

Buraya büyük büyük yazayım seneye de okursunuz, evet HAKLIYIZ!

Şimdi de 15 gün kapatın, hayatı durdurun diyoruz. Yoksa daha kötü günler yaşayacağız ve büyük zarar göreceğiz. Kapatın ki sağlık sistemindeki baskı azalsın, bulaşma hızı düşsün.

Sağlıcakla kalın… Maske, mesafe ve hijyene büyük önem verin!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa