SON DAKİKA

Haber Ekspress

Sevtap Sonu’dan Yare Gidin Turnalar…

Sevtap Sonu’dan Yare Gidin Turnalar…
Bu haber 14 Temmuz 2021 - 21:47 'de eklendi.

İlk Albümü Yar Nerdesin İle Müzik Dünyasına Adım Atan ,Ben Bir Yaralı Ceylanım Türküsüyle Sosyal Medyada Paylaşım Rekorları Kıran .Sanatçı Yepyeni Türküsü Yare Gidin Turnalar İle Yeniden Sizlerle..Akkiraz Müzik Etiketiyle Çıkan ,Dillerdeki Türküler 2 Proje Albümü İçin Stüdyoya Giren Sanatçı ,Uzun Bir Aradan Sonra Dinleyicileriyle Buluşmanın Heyecanını Yaşıyor..Söz ve Müziği Süleyman Kotana ait Olan Eserin Aranjesi Levent Karabacak Tarafından Yapıldı..Sanatçının Klibi Yekta Özbilen Tarafından Maslaktaki Bir Otelin Çatı Katında Çekildi.Sevtap Sonu -Yare Gidin Turnalar Tüm Digital Platromlarda..

Çok küçük yaşlarda Mustafa Onay, Murat Bahtiyar, Serdal Yayla ve Sabri Uysal gibi üstadlardan solfej, nota ve bağlama eğitimleri almıştır. Özellikle Neşet Ertaş‘ın talebesi olarak bilinmektedir.

Almanya Köln Anadolu Sanat Merkezi’nde ise Halk Müziği konusunda önemli isimlerle birlikte çalışan Sevtap Sonu THM sanatçıları ile bir çok kez aynı sahneyi paylaşmıştır.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa