02:20 - Burcu Köksal kararını açıkladı: CHP’den istifa edip AK Parti’ye katılıyor
12:36 - Beylikdüzü Belediyesi’nden İmamoğlu İnşaat’a İmar Cezası: 40 Milyon TL ve Yıkım Uyarısı
12:09 - Büyükçekmece’de Siyasi Dengeler Değişiyor: “Erol Sahada, Belediye Sessiz”
21:57 - Ayaş Kaymakamı’na bakanlıktan da soruşturma! Görev yeri değiştirildi
12:00 - Gazeteci Dilek Bozkurt’a Anlamlı Ödül: “Gerçeğin Peşinden Gitmekten Vazgeçmedim”
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iş birliğiyle hayata geçirilecek Silivri Kent Lokantası müjdesini verdi. Başkan Balcıoğlu, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye devam edeceklerini aktardı.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Alibey Mahallesi’nde açılacak Silivri Kent Lokantası’nın, İBB’nin desteğiyle açılacağını duyurdu. Zor ekonomik şartlarda vatandaşın yanında olacaklarını kaydeden Başkan Balcıoğlu, “Bu yola çıkarken, ‘Sosyal Belediye olacağız’ demiştik. Bugün, ihtiyaç sahiplerinin, öğrencilerin, çocukların ve üreticilerin yanında duran bir belediye olmanın gururunu yaşıyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki, Silivri ancak kimseyi geride bırakmadığımızda birlikte güzel!” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem İmamoğlu’na sosyal ve katılımcı belediyeciliğe olan desteği için teşekkürlerini ileten Başkan Balcıoğlu, “Şimdi, İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun desteğiyle, dayanışmayı daha da büyütmek için Silivri Kent Lokantamızı tam burada açıyoruz” diye konuştu.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.