SON DAKİKA

Haber Ekspress

Silivri’de 200 çocuk sünnet oluyor

Silivri Belediyesi tarafından Toplu Sünnet Şöleni öncesinde sünnet olan 200 çocuk için Mevlid-i Şerif okutuldu. Etkinliğe katılan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu çocuklar ve ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

Silivri’de 200 çocuk sünnet oluyor
Bu haber 02 Ağustos 2024 - 19:27 'de eklendi.

Silivri Belediyesi, yaklaşan Toplu Sünnet Şöleni öncesinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. 6 Ağustos’ta düzenlenecek olan Sünnet Şöleni öncesinde, sünnet olan 200 çocuk için Piri Mehmet Paşa Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Etkinlik, cemaatin ve çocukların ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. Programda, çocukların sağlık ve huzur içinde büyümeleri için dualar edildi. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu bu özel etkinlikte yer alarak çocukların ve ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Balcıoğlu, sünnet olan çocuklara iyi dileklerde bulunarak, “6 Ağustos günü gerçekleştireceğimiz Toplu Sünnet Şöleni öncesinde, sünnet olan 200 çocuğumuz için Piri Mehmet Paşa Camii’nde okuttuğumuz Mevlid-i Şerif’e katıldık. Allah damatlıklarını da göstersin” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
 
Haber Yazılımı
girişcasibom girişcasibomcasibom girişJOJOBETcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
şanlıurfa urfa