SON DAKİKA

Haber Ekspress

SIRA DIŞI BİR MUHTAR

Yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini kazanan, gençliği ve dinamizmiyle her kesim tarafından sevilen, sayılan Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cesaret, sosyal medyada da yoğun ilgi görüyor.

SIRA DIŞI BİR MUHTAR
Bu haber 27 Şubat 2021 - 10:48 'de eklendi.

GÜNÜNÜ GECESİNİ GÜRPINAR İÇİN HARCIYOR

Beylikdüzü’nün en genç muhtarı olan Hüseyin Cesaret, ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanıyor. Günün çok büyük kısmını Gürpınar ve mahalle sakinleri için harcayan Cesaret’i; kah belediye ekipleriyle sokak ve parkların temizliğine katılırken, kah camileri dezenfekte ettirirken, kah parkta oturan vatandaşlara çay ikram ederken görebilirsiniz.

HER DAİM SAHADA

Hayvanlara olan sevgisiyle de tanınan Cesaret, soğukların bastırmasıyla birlikte kulübeler yaptırıp mahalleye dağıttı. Her daim sahada olan Cesaret, kapağı olmayan ve tehlike saçan elektrik direklerinin onarılmalarını, aydınlatması bozuk olan elektrik direklerinin tamir edilmesini de sağladı. Sahada olmanın avantajıyla, sorunları yerinde tespit edip çözüm sunan genç muhtar, vatandaşlarla da tek tek ilgilenmekte.

“MUHTAR ABİ İMAJINI GETİRDİ”

Gürpınar’ın sevilen esnaflarından Haydar Arslan Hüseyin Cesaret için; “Eskilerin ‘Muhtar Amca’ imajını bozup yerine ‘Muhtar Abi’ imajını getiren, mahallemizin güler yüzlü muhtarı” tabirini kullandı.

KAR YAĞIŞINDA DA SAHADAYDI

Yağan yoğun karda da sahada olan Cesaret, yolların açılması için mücadele eden Belediye ekiplerine çay ve çorba ikram etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa