SON DAKİKA

Haber Ekspress

ŞİŞE FIRLATTI, YUMRUK ATTI, KARAKOLLUK OLDU

ŞİŞE FIRLATTI, YUMRUK ATTI, KARAKOLLUK OLDU
Bu haber 13 Mayıs 2022 - 10:44 'de eklendi.

Bu neyin hırsı!

AK Parti Beylikdüzü yaşanan kavga krizi ile çalkalanıyor. Beylikdüzü Belediyesi meclis öncesi yaşanan kavgada Muhammed Fatih Vanlıoğlu ve Halim Yıldırım’ın yumruk yumruğa kavga etmesi görenleri şaşkına çevirdi. Kavganın başlama sebebinin, uzun zaman önce yaşanan bir ilçe ziyaretinde Bakan Mehmet Muş’un “Partiye değil, küseceksen adama küs” sözleri olduğu belirtildi.

Partiye değil adama küs

Beylikdüzü’nde yaklaşık üç yıldır bir varlık gösteremeyen AK Parti, şimdilerde kavga krizi ile gündeme oturdu. İki meclis üyesinin belediye içinde birbirine saldırması ile sonuçlanan tartışma sonrasında Vanlıoğlu, Halim Yıldırım’ı darp raporu alarak şikayet etti. İki Trabzon’lu meclis üyesi arasında süren tartışmanın temelleri Mehmet Muş’un ilçe ziyaretine dayanıyor. Muş ilçe ziyareti esnasında “Bazıları partiye küsüyor, küseceksen partiye değil adama küs” sözlerinin ardından Vanlıoğlu tepki göstermiş ve çok sert ifadeler kullanmıştı.

Günaydın sessiz

Gençlik kolları günlerinden bu yana beraber siyaset yaptığı Mehmet Muş’u savunan Halim Yıldırım’ın, “Neden böyle yaptın” sorusuna ters cevap veren Vanlıoğlu’nun yüzüne şişe fırlattığı ve yumruklaşmaya başladıkları belirtiliyor. AK Parti Beylikdüzü İlçe başkanı konu ile ilgili her hangi bir açıklamada bulunmazken, iki taraftan da savunma istediği gelen bilgiler arasında.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa