10:04 - Togay Çoban’ın Esenyurt Buluşması: PR Çalışmaları mı, Çözülemeyen Sorunlar mı?
20:16 - MUSTAFA NECATİ IŞIK’TAN BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NE SERT TEPKİ: “İLK AÇILDIĞI GÜNKÜ GİBİ DEĞİL!”
10:14 - Beylikdüzü Emekliler Lokali’nde İhmal İsyanı: “Çöpler Dağ Gibi, Yaşlılarımız Kaderine Terk Edildi!”
19:53 - Özgür Özel’in Yeni Partisi Anketlerde Zirveyi Zorluyor: CHP’yi Geride Bıraktı
Küçükçekmece Belediyesi Sömestir Etkinlikleri kapsamında, öğrencilerin hızlı okuma – anlama becerilerini geliştirmek ve hızlı okuma tekniklerinin yaygınlaştırılarak kullanılmasını sağlamak amacıyla Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘Hızlı Okuma ve Anlama Yarışması’ düzenledi.
Hızlı okuma ve doğru cevap sayısına göre ilk üçe kalan öğrencilere madalya, kupa ve hediyelerini Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi takdim etti.
Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmaya, Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Üniversitesi’nde eğitim desteği alan 5. sınıf öğrencilerinden 16 yarışmacı katıldı. İki turdan oluşan yarışmada öğrenciler, adını kazananlar arasına yazdırmak için kıyasıya yarıştı. Yarışma sonunda birinci tablet, ikinci akıllı saat, üçüncü ise kulaklık, madalya ve kupa ile ödüllendirildi.
Yarışmanın kazananları;
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.