02:01 - İsrail’den İran’a büyük hava saldırısı! 4 şehir aynı anda vuruldu
13:34 - Sosyal Medyayı Sallayan “Dijital Kardeşlik” Akımı
02:57 - Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bölgesel Kriz Mesajı: “Türkiye Bu Fırtınayı Kayıpsız Atlatacak”
02:05 - İletişim Başkanlığı’ndan “İran” İddialarına Net Yanıt
01:45 - İRAN’DA YENİ DÖNEM İDDİASI: HALEF MÜCTEBA HAMANEY Mİ?
Küçükçekmece Belediyesi Sömestir Etkinlikleri kapsamında, öğrencilerin hızlı okuma – anlama becerilerini geliştirmek ve hızlı okuma tekniklerinin yaygınlaştırılarak kullanılmasını sağlamak amacıyla Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘Hızlı Okuma ve Anlama Yarışması’ düzenledi.
Hızlı okuma ve doğru cevap sayısına göre ilk üçe kalan öğrencilere madalya, kupa ve hediyelerini Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi takdim etti.
Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmaya, Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Üniversitesi’nde eğitim desteği alan 5. sınıf öğrencilerinden 16 yarışmacı katıldı. İki turdan oluşan yarışmada öğrenciler, adını kazananlar arasına yazdırmak için kıyasıya yarıştı. Yarışma sonunda birinci tablet, ikinci akıllı saat, üçüncü ise kulaklık, madalya ve kupa ile ödüllendirildi.
Yarışmanın kazananları;
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.