SON DAKİKA

Haber Ekspress

Son dakika: Hava durumu aniden değişecek! İstanbul dikkat…

Son dakika: Hava durumu aniden değişecek! İstanbul dikkat…
Bu haber 20 Eylül 2019 - 11:11 'de eklendi.

Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzeyi serin ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Sıcaklıklar 2 ila 4 derece düşerken, öğle saatlerinden sonra Marmara ve Karadeniz Bölgesi’nde yağmurun etkisini göstereceği tahmin ediliyor. Meteoroloji’nin radarında görülen kütleler adım adım İstanbul’a giriş yapıyor…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurt genelinin az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerin yer yer parçalı bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının Kuzey ve İç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde batı ve güneybatı yönlerinden hafif, Marmara Bölgesi ile sabah saatlerinden sonra yurt genelinde orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KİMYASAL YAĞMUR VAR MI?

Tuzla’da bir kimya fabrikasında çıkan yangın, bugün ve hafta sonu beklenen yağmur için tehlike yarattı. Yangın esnasında yağmur olmamasını bir avantaj olarak nitelendiren Meteoroloji Mühendisi Güven Özdemir, “Kimyasal partiküller rüzgar ile birlikte dağıldı. Yağışa büyük bir etkisi olacağını sanmıyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa