SON DAKİKA

Haber Ekspress

SONAR ANKETİNDEN ‘AKGÜN’ ÇIKTI

Hakan Bayrakçı’nın başkanlığını yaptığı ve Türkiye’nin en kapsamlı araştırma şirketlerinden biri olan SONAR’ın Büyükçekmece’de gerçekleştirdiği anketlerde birinci mevcut belediye başkanı ve CHP adayı Dr. Hasan Akgün çıktı.

SONAR ANKETİNDEN ‘AKGÜN’ ÇIKTI
Bu haber 22 Mart 2024 - 12:35 'de eklendi.

CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın moderatörlüğünü yaptığı Tarafsız Bölge programında SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, 31 Mart seçimlerine ilişkin bazı il ve ilçelerdeki anket sonuçlarını paylaştı. Farklı yaş grupları arasında gerçekleştirilen Büyükçekmece anketinde ise Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün birinci çıktı.

Akgün oyu yüzde 49

Büyükçekmece’de 3821 kişi üzerinde yapılan anketlerin sonucunda CHP adayı ve mevcut başkan Hasan Akgün’ün oyu yüzde 49,1 olarak ölçüldü. Anketlerdeki diğer sonuçlarda ise Akgün’ün ardından gelen AK Parti adayı Recep Erol yüzde 40,1, Zafer Partisi yüzde 2,2, Yeniden Refah Partisi yüzde 2,1, İYİ Parti yüzde 1,9 ve DEM Parti yüzde 1,8 olarak ifade edildi.

Hakan şaşırdı

Programın moderatörü Ahmet Hakan ise Büyükçekmece’deki sonuçlara ilişkin “Hasan Başkan altı dönemdir orada belediye başkanı. Bu kadar süre görev yapıp hala oylarını koruması ve seçilmesi şaşırtıcı. Kendisi zaten çalışkan bir başkandır” yorumunda bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa