SON DAKİKA

Haber Ekspress

Sosyal Medya Yönetimi’nde Dev Hizmet Tek Güvenilir Adres Feed Medya

Sosyal Medya Yönetimi’nde Dev Hizmet Tek Güvenilir Adres Feed Medya
Bu haber 13 Ağustos 2020 - 1:10 'de eklendi.

Sosyal Medya Uzmanı Feed Medya kurucusu Hacı Mustafa Özsoy, Sosyal Medya Yönetimi hakkında bilgi vererek, sosyal medya yönetim hizmetinin ne olduğunu anlattı. Peki nedir bu sosyal medya yönetimi?

Sosyal Medya Uzmanı dendiğinde aklınıza ilk ne geliyor? Fenomen olan instagram hesapları, takipçi sayısı milyonlara ulaşan hatta aşan ünlü kişilerin hayran olunası hesapları…  İşte bunların hepsinin arkasında yatan gizli bir kahraman var. Hatta koskoca bir ekip desek çok daha doğru olur. Son zamanlarda ise sosyal medya uzmanı nedir, diye sorulduğunda akla tek bir isim geliyor: Hacı Mustafa Özsoy! Özsoy sahibi olduğu Feed medya aracılığı ile adını açıklayamadığımız birçok ünlü isme ve kanallara sosyal medya uzmanı hizmeti veriyor.

Hacı Mustafa Özsoy sosyal medya yönetiminin önemini vurgulayarak şunları kaydetti:

Sosyal medya yönetimi, markaların hedef kitlelerine doğrudan temas edebilmeleri, etkileri analitik verilerle ölçümlenebilir bir iletişim yürütebilmeleri ve iletişim stratejilerini çok daha kısa vadelerde şekillendirerek efektif pazarlama hamleleri yapabilmeleri adına almaları gereken en önemli dijital iletişim hizmetlerinin başında yer alıyor.

Sosyal medya, uzun zamandır markaların vitrini olmaktan çıkarak doğrudan iletişim ve hatta pazarlama kanalı işlevi görüyor.  Sosyal Medya Yönetimi hizmeti sunduğumuz markalar, televizyon ve radyo kanalları, haber siteleri, online alışveriş siteleri, butikler, sanatçılar, oyuncular, futbolcular, iş adamları, doktorlar ve birçok kişisel hesaplara marka bilinirliği, marka imajı, itibar ve sadakat yönetimi gibi algısal kazanımların yanı sıra doğrudan satış ve müşteri artışı gibi ölçümlenebilir kazanımlara da sahip olarak rakiplerinin bir adım önüne geçme fırsatı yakalayabiliyorlar. Feedmedya olarak sektörde tüm Dijital platformlarda 7/24 destek ve hizmet sunarak kısa surede en çok tercih edilen sosyal medya ajansı olmayı başardık.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa