SON DAKİKA

Haber Ekspress

TAEKWONDO FEDERASYONU GAZİANTEP DE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

TAEKWONDO FEDERASYONU GAZİANTEP DE İFTAR YEMEĞİ VERDİ
Bu haber 31 Mayıs 2019 - 13:54 'de eklendi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2019 İftar Yemeklerinin dördüncüsü Gaziantep’te gerçekleştirildi.

Gaziantep Grand Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeğine Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Kölemen, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu, Türkiye Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Oktay Duymaz, Seyfullah Özdemir ve Zafer Çoktan, Kilis İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Sümer, Adana ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Kilis ASKF Başkanı Mehmet Özkan, Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar, Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mürsel Biçer, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mehmet Nur Karakuş, Gaziantep Taekwondo İl Temsilcisi Cuma Tabur ile toplam 13 çevre ilden olmak üzere il temsilcileri, antrenör, hakem, sporcular ve davetliler katıldı.

İftar yemeği oldukça sıcak bir ortamda geçti. Gecede bir konuşma yapan Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, organizasyon sebebiyle Gaziantep İl Temsilciliğine teşekkür ederken, Türkiye’nin en başarılı federasyonu olduğunu, bu başarı çıtasını birlik ve beraberlik içerisinde daha da yükseltmeyi hedeflediklerini, antrenörlerden daha çok gence ulaşarak spora olan sevginin artırılmasını istedi. Yemeğin ardından günün anısına fotoğraf çekimi yapıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa