SON DAKİKA

Haber Ekspress

TEM Bağlantı Yolunda zincirleme kaza: 1’i ağır, 4 yaralı

TEM Bağlantı Yolunda zincirleme kaza: 1’i ağır, 4 yaralı
Bu haber 04 Eylül 2019 - 11:44 'de eklendi.

Esenyurt, TEM Bağlantı yolu TEM istikametinde 7 aracın karıştığı zincirleme kazada biri ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 06.30 sıralarında TEM Haramidere Bağlantı yolu Esenyurt mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, TEM istikametine seyreden TIR sürücüsü Hamit Ankanlı’nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önünde seyreden otomobile çarptı. Bu sırada arkadan gelen diğer araçlarda duramayarak kaza yaptı. Toplamda 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1’i ağır, 4 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Araç içindeki bazı yaralılar diğer sürücülerin yardımıyla araç içinden çıkarıldı. Ağır yaralanan Hasan Toklu ve diğer yaralılar ise olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol yaklaşık 45 dakika trafiğe kapandı. Uzun araç kuyrukları oluştu. Daha sonra tek şeritten kontrollü olarak sağlanan trafik, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla normal akışına döndü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa