SON DAKİKA

Haber Ekspress

Tepki “Merhem”

Tepki “Merhem”
Bu haber 26 Haziran 2020 - 15:51 'de eklendi.

Pandemi döneminin en üretken isimlerinden biri olan Tepki, 93 prodüktörlüğünde hazırlanan yeni maxi single çalışması “Merhem” ile bizleri üç şarkıdan oluşan bir maceraya davet ediyor.

Tepki, maxi single’a adını veren “Merhem” şarkısına özel bir video klip hazırladı.

Daha önce “Ghetto” şarkısının video klibinin styling ve konsept çalışmasını yürüten, Aspova ile olan “Sür” klibinin illüstrasyon çizimlerini gerçekleştiren Tepki’nin kız arkadaşı Asya Köksalözkan, bu sefer de kamera karşısında sanatçıya eşlik ediyor. Dünya da örnekleri sıkça görülen bir HipHop çiftinin kamera karşısına geçmesi Türkiye’de ilk defa “Merhem” video klibi ile gerçekleşiyor.

“Merhem” maxi single’ının bir diğer dikkat çeken şarkısı “Meleklerim Ağlar” ise Lo-Fi Afro Trap tarzının ilk türkçe örneği olarak dinleyicilere farklı bir deneyim vaat ediyor. Ayrıca Tepki, sert motiflerle süslediği “Gazla” şarkısı ile de uzun süredir kendisini yalnız bırakmayan dinleyici kitlesine eski Tepki’nin geri döndüğü mesajını veriyor.

Tracklist:

  1. Merhem
  2. Meleklerim Ağlar
  3. Gazla
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa