SON DAKİKA

Haber Ekspress

Tire Belediyesi EMİTT Turizm fuarından yine ödülle dönüyor

Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan 26’ncı EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı İstanbul da açıldı…

Tire Belediyesi EMİTT Turizm fuarından yine ödülle dönüyor
Bu haber 14 Nisan 2023 - 22:39 'de eklendi.

Tire Belediyesi, dünyanın en prestijli 5 turizm fuarından birisi olan EMİTT 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yerini aldı.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran açıklamasında; “Fuarın ilk açılış günü, bir birinden değerli isimlerin standımıza gösterdiği yoğun ilgiyle şehrimiz adına verimli ve güzel bir gün oldu. Türkiye’nin en önemli sektörlerinden biri olan ve sağladığı döviz ve sunduğu istihdamla Türkiye ekonomisine büyük destek veren turizm sektörü, farklı sorun ve krizlere rağmen büyümeye devam ediyor.

Standımızı ziyaret eden Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’a, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e, Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz’e, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’a ve ülkemizin turizm öncüsü TÜRSAB Turizm Acente temsilcilerine yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Tire Belediyesi standını ziyaret eden birbiriden değerli ziyaretçilere Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Yıldırım ev sahipliği yaptı ve bu yıl 26 düzenlenen EMIT fuarının bu kadar yaşanan olumsuzluklara rağmen çok verimli geçtiğini belirtti.

Tire Belediyesine “EN ETKİN TANITIM” ödülü

Türkiye’nin Önemli Destinasyonlarının tanıtıldığı EMITT Turizm Fuarında Destinasyonlar dalında “EN ETKİN TANITIM” ödülü  Tire Belediyesine verildi.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, “Türkiye’nin Önemli Destinasyonlarının tanıtıldığı EMITT Turizm Fuarında Destinasyonlar dalında “EN ETKİN TANITIM” ödülü şehrimize hayırlı uğurlu olsun. İlçemizin değerlerini her platforma sergilemeye, her fırsatta şehrimizin tanıtımına katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Tire Belediyesi adına ödülü Belediye Başkan Yardımcısı Sefa Yıldırım fuar organizatörü Aslıhan Dağcı’dan aldı

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde 3 gün sürecek olan EMİTT fuarındaki Tire Belediyesi standı incir ve cevizi el sanatlarını seven ziyaretçilerini bekliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa