SON DAKİKA

Haber Ekspress

TİRE BELEDİYESİ’NDEN İSTİKLAL MARŞININ 100. YILINDA ÖZEL TURNUVA

TİRE BELEDİYESİ’NDEN İSTİKLAL MARŞININ 100. YILINDA ÖZEL TURNUVA
Bu haber 17 Şubat 2021 - 14:11 'de eklendi.

İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yılına özel satranç turnuvası yapılacak.

Tire Belediyesi tarafından İzmir Satranç İl Temsilciliği koordinesinde 12 Mart 2021 tarihinde “Tire Belediyesi İstiklal Marşımızın Kabülünün 100. Yılı Online Satranç Turnuvası” yapılacak.

Kategorilerinde dereceye giren sporculara kupa, madalya, bayrak ve kitap verilecek. Ayrıca Tireli katılımcıların hepsine kitap ve bayrak hediye edilecek.

Chess.com platformunda düzenlenecek turnuvaya TSF Lisansına sahip 2020-2021 vizesini yaptırmış, 2014 ve öncesinde doğan Türkiye’nin her yerinden sporcular kabul edilecek. Lisans ve vize işlemlerinde sorun yaşayan sporcuların TSF Tire İlçe Temsilcisi İbrahim Karaca (0506 516 67 48) ile iletişime geçmeleri yeterli olacak.

Turnuvaya katılım için Chess.com sitesinden ücretsiz olarak kullanıcı adı alındıktan sonra http://izmir.tsf.org.tr/turnuvalar/1753-tire-belediyesi-online-satranc-turnuvas linkini tıklayarak kategoriye göre online kayıt işlemi yapılacak. Turnuvaya katılan Tireli öğrencilerin başvuru sonrası 0232 512 33 21 (142) numaralı telefonu arayıp isim, soy isim, öğrenim gördüğü okul ve öğrenci numarası bilgilerini de vermeleri gerekecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa