SON DAKİKA

Haber Ekspress

Tireli Öğretmen Ayşegül Ece’den Bir Farkındalık Projesi Daha…

Tireli Öğretmen Ayşegül Ece’den Bir Farkındalık Projesi Daha…
Bu haber 02 Haziran 2021 - 16:38 'de eklendi.

Katıldığı farkındalık yaratan projelerle gündeme gelen Tireli öğretmen Ayşegül Ece, farklı şehirlerden öğretmenlerle, eTwinning projesi yapmak için bir araya geldi.

Ece daha öncede “Sen Koş, Çocuklar Suya Kavuşsun” diyerek Afrika’da su kuyularının açılması için sosyal sorumluluk projesine gönüllü olarak katılmıştı.

Değişen iklim koşulları ve yaşamın kırsaldan kentlere taşınmasıyla çevre bilincinden uzaklaşan çocukların, vazgeçilmez bir parçamız olan doğanın güzelliklerini keşfetmelerini, atık maddeleri geri dönüştürerek doğaya armağan etmelerini sağlamak ve onlara hayvan sevgisini aşılamak için Doğa Kaşifleriyiz(We’re Nature Explorers) projesine katılan Tireli Öğretmen Ayşegül Ece, proje etkinliklerinde farklı Web 2.0 araçlarını kullandıklarını belirterek “Teknolojiyi aktif şekilde kullanan öğrenciler eğlenerek, yaparak, yaşayarak doğayı, canlıları keşfetme ve farklı şehirlerdeki proje ortağı arkadaşlarıyla işbirlikci çalışmalar yapma imkanı buluyorlar” dedi.

Sosyal projelere devam edeceğini de belirten Ece “Eğitim ve öğretimin sadece okullarda sıkışıp kalmaması aksine hayatın tüm alanına yayılması gerekiyor” dedi.

İşte projede yer alan öğretmenler:
Ayşegül Ece (75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu /İstanbul)
Tuba Ödemiş (75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu /İstanbul)
Elif Gencer(TSK Mehmetçik Vakfı Hafize İhsan Payaza İlkokulu/Ankara)
Ferda Taşal (Türk – İsveç Kardeşlik İlkokul /İstanbul
Melihat Arslan – 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu /İstanbul
Yasemin Gökay Bayrak – Yunus Nadi İlkokulu/Muğla
Gökhan Öğcem /75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu /İstanbul
Burak Taban /Manavpınarı İlkokulu /Sakarya

Projede yapılan çalışmaları https://instagram.com/dogakasifleriyiz?utm_medium=copy_link adresinden takip edebilirsiniz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa