SON DAKİKA

Haber Ekspress

TOPRAĞA DOKUNMAZSANIZ , SONUÇLARI ÇOK ACI OLUR

TOPRAĞA DOKUNMAZSANIZ , SONUÇLARI ÇOK ACI OLUR
Bu haber 19 Mayıs 2022 - 12:39 'de eklendi.

 

AK Parti’de siyasi olarak üstlendiği birçok görevin yanında uzun yıllar Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanlığı yapan Recep Erol, bu yıl da Çiftçiler Günü’nü unutmadı. Çatalca’da Tarım Bakanı Vahit Kirişçi’nin katıldığı programda Başkan Mesut Üner ile birlikte tohum dağıtırken, Büyükçekmece’de Kaymakam Ali İkram Tuna ile birlikte fidan dikti.

Hibe ve destekleri olumlu buluyorum

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü ile alakalı olarak her yıl bir etkinlik düzenleyen Recep Erol, bu yılı da dolu dolu geçirdi. Çiftçi bir ailenin ferdi olduğunu her fırsatta söyleyen ve bundan gurur duyduğunu ifade eden Recep Erol “Biliyoruz ki üretmeden tüketmek toplumları çürümeye götüren birinci sebeptir. Ben yıllardır toprağın içinde olmuş biriyim. Yıllarca süren Ziraat Odası Başkanlığımda da her zaman çiftçinin yanında oldum ve onların sorunlarını çözmesinde etkin rol oynamaya çalıştım. Çatalca’da tarım Bakanımız Vahit Kirişçi Bey’e kendi üretimimiz olan lavantalarımızdan verdik ve sohbet etme imkanı bulduk. Kendisinin çiftçi için yapmış olduğu yatırımların olumlu anlamda ülkeye katkı sağlayacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu.

Gıda krizi kapımıza dayandı

Büyükçekmece’de Kaymakam Ali İkram Tuna ile birlikte fidan diken Erol “Bugün Kaymakamımızla birlikte bir etkinliğe katıldık. Kendisinin de tarım konusuna oldukça yatkın olduğunu gördük. Yıllardır her konuşmamda dediğim gibi ülkemizin kurtuluşunun tarımda olduğunu anlatmaya yine devam edeceğim. Son yıllarda özellikle hükümet tarafından çiftçimize çok büyük hibeler ve destekler yapılmakta, ancak insanımızın ekip biçmekten uzaklaştığını üzülerek görüyoruz. Özellikle genç nesli toprakla nasıl buluşturabiliriz bence en önemli planlama bunun üzerine yapılmalı. Dünyanın giderek bir gıda krizine girdiği ortada eğer toprakla ilişkimizi kesersek bizim ülkemiz de bu krizden büyük zarar gören ülkelerden biri olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa