SON DAKİKA

Haber Ekspress

TOPRAK, “BURÇİN BAYKAL’IN YETKİLERİNİ BEN ALDIM”

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak; “Arkadaşımız Burçin Baykal’a verilen görev ağır gelmiş ve altında ezilmiştir. Verilen görevlerde aksamalar yaşandığı için Baykal’ın elindeki yetkileri geri aldım” dedi.

TOPRAK, “BURÇİN BAYKAL’IN YETKİLERİNİ BEN ALDIM”
Bu haber 17 Temmuz 2018 - 15:50 'de eklendi.

“KARNESİ KIRIK OLANLARI GÖREVDEN ALDIK”

Avcılar Belediyesi’nde yaşanan istifa veya görevden alma haberlerine ilişkin kamuoyunda yapılan spekülasyonlara Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak’tan açıklama geldi.  Haber Ekspress Gazetesi Avcılar Temsilcimiz Zafer Yiğiter’in sorularını yanıtlayan Toprak; “Görev verdiğimiz arkadaşlarımız maalesef verdiğimiz görevleri layıkıyla yerine getirememişlerdir.  Arkamızı döndüğümüzde verilen vazifelerin yapılmamış ya da eksik yapıldığını gördük. Genç arkadaşlarımıza elbette güvenmemiz gerekiyor, ancak bunlardan bazıları verildiği görevin altında ezilmiş ve görevlerini kötüye kullanma eğilimine girmişlerdir.  Belediyemizi ve dolayısıyla partimizi yıpratmak isteyen ve karnesi zayıf olan bazı arkadaşlarımızı görevden alarak yerlerine karnelerinde başarılı olanlara görev verdik” diye konuştu.

“OPERASYONLARIN YAKLAŞAN SEÇİMLERLE ALAKASI YOK, BU BİR YENİDEN YAPILANMADIR”

Elindeki belgeleri Zafer Yiğiter’e gösteren Başkan Toprak; “Bunlar personelimizin başarılı veya başarısızlık karneleridir. Bu karnelere göre değerlendirme yapmaktayım. Başarılı isimleri elbette başarısız olanlarla değiştiriyoruz. Yani, yeniden yapılanıyoruz. Bu yapılanmada başarılı olmak istiyoruz. Görevlerinden alınan arkadaşlarımız hataya düşüp de belediye aleyhinde çalışırlarsa bir daha bulundukları mevkilere gelme şansları olmaz. Yaptıkları hatalardan ders çıkaranlara da elbet yeni görevler tevdi edilebilir. Kamuoyunda dillendirildiği gibi bu operasyonların yaklaşan seçimlerle hiçbir alakası yoktur, bu bir yeniden yapılanmadır” şeklinde konuştu.

“BURÇİN BAYKAL’IN ELİNDEKİ YETKİLERİ BEN ALDIM”

Sosyal ve görsel medyada Handan Toprak’ın prensi olarak anılan Başkan Yardımcısı Burçin Baykal’ın görevden alınma nedenini ve yeniden aday olup seçimi kazanıldığı takdirde Burçin Baykal’a yeniden görev verilip verilmeyeceğini soran gazetemiz Avcılar Temsilcisi Zafer Yiğiter’in sorusunu ise Başkan Toprak, “Arkadaşımız Burçin Baykal verilen görevin altında ezilmiş, verilen görevleri layıkıyla yerine getirememiştir. Ben de bu yüzden elindeki yetkileri geri aldım. Baykal 657’ye tabi Devlet Memuru’dur. Yaptıklarından ders çıkarır ve karnesini düzeltirse elbet bir yerlerde değerlendirme düşünülebilir. Belediye Başkan Adayı olur ve seçimi de kazanırsam Burçin Baykal’a aynı görevi ve aynı yetkileri asla vermem” şeklinde yanıtladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
şanlıurfa urfa